Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

brynfix med Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Hej på er!

Jag fick lite frågor sist när jag skrev om Veet Sensitive Precision Beauty Styler om jag kunde visa er hur jag använder den till mina ögonbryn så här kommer en liten mini-guide.

Som ni vet så brukar jag fixa brynen hos Felicia lite då och då men eftersom jag vill minimera min tid på skönhetssalonger så använder jag Precision Beauty Stylern mellan gångerna för att hålla styr på mina vildvuxna bryn.

För att få fatt i mina långa bryn så börjar jag alltid med att borsta dem neråt…

…och som ni ser så är de ganska långa, här har de bara hunnit växa ut till ungefär hälften av deras maximala längd, haha, det ser nästan ut som ett par riktiga gubb-bryn.

Jag använder mig av det lilla styler-munstycket med skyddet över när jag fixar brynen…

Och så drar jag Precision Beauty Stylern ner över brynen en gång och uppåt en gång för att få en perfekt längd på stråna! Orkar man inte noppa ögonbrynen så kan man ta av skyddet och ta lite korta strån också, det blir lent som en liten barnrumpa och så slipper man noppa på ett par dagar. Älskar det och så här ser mina bryn ut när de är stylade och klara!

Beauty Stylern kan användas för trimning, rakning och styling på hela kroppen men lämpar sig bäst för känsliga kroppsdelar såsom ansikte, armhålor och bikinilinje och finns att köpa här (klick!). Jag hoppas att min guide var så tydlig som möjligt och om ni har några frågor eller funderingar så får ni gärna lämna en kommentar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, bars undrar var tröjan är från. Ser så snygg ut!

    Cecilia 2017-10-14 15:40:40
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind