Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

endast fem biljetter kvar till min influencer marketing-föreläsning

Hej vänner!

Idag har varit en helt fantastisk dag! Solen skiner och jag och Charlie har precis kommit tillbaka från en lång promenad i skogen eftersom jag jobbar från landet idag. Min förkylning sitter kvar men den till trots så känner jag mig så lycklig och glad, jag ser ljuset i tunneln, haha, för nu känns det äntligen som att den börjar ge med sig.

Jag har finslipat min influencer marketing-presentation som sitter som den ska och nu känner jag mig riktigt redo inför i morgon och det finns bara fem biljetter kvar till mitt event, jag är så glad och tacksam för att intresset har varit så stort. Om ni inte har haffat en biljett ännu men vill komma så hittar ni all information här (klick!).

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Var kommer din fina tröja från? 😍

  ELinor 2017-10-12 20:50:54
  Svara
  • Svar på ELinors kommentar.

   Jag har fått så många frågor om den här toppen och den har blivit en riktig favorit. Tyvärr köpte jag den i en liten butik där de sålde cashmere-plagg i Soho i Hong Kong och jag har tyvärr inte sett någon liknande någon annanstans.

   Linn Herbertsson 2017-10-25 16:26:23
   Svara
 • Lycka till nu Linn!
  Hälsningar,
  Lena Sunden

  Lena Sunden 2017-10-12 17:43:32
  Svara
 • Hej!
  Vart kommer den fina toppen ifrån?:)

  Lisa 2017-10-11 14:32:45
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Åh, Jag har fått så många frågor om den här toppen och den har blivit en riktig favorit. Tyvärr köpte jag den i en liten butik där de sålde cashmere-plagg i Soho i Hong Kong och jag har tyvärr inte sett någon liknande någon annanstans. 

   Linn Herbertsson 2017-10-25 16:00:28
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry