Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 41

veckans planer

Hej måndag! Den här veckan måste jag först och främst ta tag i en massa saker som inte blev gjorda förra veckan när jag låg hemma i feber. Skicka fakturor, september månads underlag ska skickas in till min revisor, jag ska förbereda ett kommande samarbete och så måste jag ta tag i renoveringen av lägenheten igen som lades lite på is när jag blev sjuk. Jag upptäckte att mattan vi har beställt inte alls blir bra till väggfärgen jag har tänkt mig i köket/hallen så jag måste till färgbutiken och hämta fler färgprover innan det kan börja målas. I morgon är jag i Norrtälje hela dagen och på onsdag jobbar jag från landet. På torsdag jobbar jag med Matilda på förmiddagen, vid lunch ska jag fixa naglarna hos Angeliki, eftermiddagen spenderas på kontoret och på kvällen är det äntligen dags för min Influencer Marketing-föreläsning med Mastercard, wooopa! Och några av er kommer jag att träffa där, det ska bli så sjukt kul, jag längtar verkligen! På fredag har jag än så länge ingenting bokat så då tänkte jag passa på att vara på kontoret och jobba ikapp lite. Och jag har inte bara en, två utan tre kompisar som fyller år den här veckan och på fredag kväll ska vi fira en utav dem så då blir det utgång i stan och på lördag misstänker jag att vi smiter ut på landet igen, antagligen i sällskap av några vänner.

veckans bästa

Jag har köpt stationär dator! Jag och Charlie gick förbi Mac-butiken när vi var ute på promenad förra veckan och köpte en stationär dator till min kontorsplats. Längre än så hann jag inte för dagen efter blev jag sjuk så den står fortfarande i sin kartong och väntar på mig på kontoret så nu ska den packas upp och installeras. Hejdå nackont och dålig arbetsställning!

veckans sämsta

Jag känner fortfarande av sviterna från förra veckans feber och förkylning. När jag gick och la mig igår så hoppades jag verkligen att jag skulle känna mig helt frisk när jag vaknade i morse så jag kunde komma igång med min yoga och träning igen men icke. Ni vet den där känslan när man inte har fått träna kroppen på länge, jag känner mig liksom obekväm i mitt egna skinn och det kryper i kroppen på mig. Fruktansvärd känsla!

veckans låt

Jag har två ”veckans låt” den här veckan. Den första är Mario och Let me love you och den andra är Sexy Love med Ne-Yo, de här två låtarna går på repeat i min Spotify för tillfället. Kommer ni ihåg? Två riktigt bra, gamla rnb-låtar, jag undrar vad som hände med både Mario och Ne-Yo? Det känns som det var längesen man hörde talas om de båda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry