Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bloopers

Yes, nu är jag riktigt uttråkad!

Så uttråkad så att jag sitter och tittar genom alla mindre lyckade outfit-bilder som Matilda har tagit på mig, haha! Den här slår faktiskt alla med hästlängder, jag vet inte ens hur jag har fått till den här minen och det roligaste är att jag inte gör mig till eller på något sätt överdriver. Jag står och funderar på vad för bild vi ska ta härnäst. Hemska tanke om man hade behövt se sig själv hela tiden!

Annars då? Jag är ensam här på landet i kväll och orkade inte ens tända en brasa så jag letade upp en tv-brasa och tro det eller ej men de har faktiskt en på Netflix, lucky me. Jag såg några avsnitt av Modern Family men bestämde mig för att stänga av och gå in här och säga hej till er istället. Så bra var jag på att vara ensam, haha.

Nej, skämtåsido, det är faktiskt riktigt härligt att vara ensam, jag minns inte sist jag var ensam en hel dag och kväll och fan vad skönt det är. Jag har hunnit tänka massor, både bra och dåliga grejer, sådant som man inte hinner tänka på när man ständigt är omgiven av människor. Jag tror bestämt att jag ska göra det här lite oftare i fortsättningen!

Sov så gott godingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ha,ha, skön du är! Vi har alla sådana där omedvetna ”funderar miner”, mer el mindre smickrande (mina alltså;) tycker det är härligt med minspel, speciellt sådana som är tagna när man inte är medveten om det.

  Lina 2017-10-06 20:00:13
  Svara
 • Haha! 🙂

  Josefine 2017-10-06 08:13:26 https://www.drottcompany.se/
  Svara
 • Hej vad är det för färgkod på eran Grå vägg i erat gästrum ? Hoppas du kryar på dej fort. Ha en fin dag

  Mia 2017-10-06 07:06:53
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej där, det är en färg från Nordsjö som heter Ambiance Xtramatt i färgkoden S 4500-N 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-06 08:36:47
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry