Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på läsarfrågor, del 1

Hej Linn! Levde Hong Kong upp till dina förväntningar? Har väldigt länge varit sugen på att åka dit.

Ja verkligen! Jag skulle rekommendera alla att åka till Hong Kong minst en gång i livet, jättehäftig stad! Kram!

Kul med Malmö. Du får gärna skriva vad du tyckte om Bastard sen om du vill. Jag har hört och läst mkt bra om Bastard och deras mat. Dom ska ha goda drinkar oxå. Jag har bara gått förbi Bastard men ångrar nu att jag inte besökte dom när jag var i Malmö. Bastard har även en Michelin om jag minns rätt?! Trevlig helg!

Malmö var så mysigt! Det är ju lite av ett sharing-koncept på Bastard så vi bestämde oss för att beställa in en av varje rätt. Det var tydligen aldrig någon som har gjort det tidigare, vilket kanske är lite konstigt för det är inte så överdrivet många rätter, 13-14 stycken hade dem i fredags när vi var där. I början tyckte vi att varenda rätt var god men i slutet kändes det som att det blev för många olika smaker. Går man på restaurang med lite tapas/sharing-koncept så känns det som att smakerna brukar passa väldigt bra ihop, efter varandra osv, så var det inte riktigt. Så går jag dit igen så kommer jag beställa in färre rätter och fråga vilka som passar bäst ihop. Då tror jag att helthetsupplevelsen blir ännu bättre och drinkarna är som du skriver helt magiska, deras whiskey sour måste du testa om du går dit. Kram!

Vilka sminkprodukter använder du? Du e så fin!

Tack snälla, som bas använder jag Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation, Contour Kit från Anastasia och Chanels solpuder under sommaren.

Hej! Ser ut som att bilden är tagen med blixt men din bas (smink) ser så fin ut ändå (ibland blir allt med tex SPF så väldigt vitt/reflekterande). Vad är det för foundation/produkter?

Yes, bilden ovan är tagen med blixt och jag håller med, många ansiktsprodukter med solskydd blir man lite vit av. Jag använder Elizabeth Ardens Prevage citysmart som även skyddar mot avgaser och dylikt. Det är spf 50 men den är lite lätt beige i färgen så man blir alltså inte vit av den. Tips!

Såg ingen länk till tidningsupphängaren – varifrån kommer den?

Åh, ledsen, den missade jag! Tidningshängaren är från Granit.

Hej! Jag har en fråga om yoga som inte har med inlägget att göra. Hur gör du för att bli bättre/vigare i specifika yogapositioner? Övar du separat på vissa positioner t.ex. efter en yogaklass för dig själv? Jag upplever att i alla klasser jag har tagit hittills, både i en studio och via Yogobe, så flödar man och går så pass fort fram att man knappt hinner vara i de svåra positionerna och testa positionerna flera gånger, öva på teknik etc. Stort tack för en bra blogg!

Hej! Ja, precis. Jag upplever som du att man sällan gå djupare in i positionerna under vanliga yogaklasser, i så fall måste man gå på ett yogapass med inrikting stretch men det är inte alla ställen som har det. Det finns inte på mitt gym i alla fall! Den här (klick!) videon på Yogobe är å andra sidan förberedande för huvudstående men jag tycker den är väldigt bra som uppvärmning för att träna på min spagat också. Kram och tack för din kommentar!

Berätta gärna hur just du gör din kantarelltoast. Söker alltid inspiration till denna goda rätt!

Oj, jag kör ett superenkelt upplägg, jag steker/kokar bort allt vatten, tillsätter grädde, riven västerbottenost, salt och peppar. Och det viktigaste av allt, jag rostar inte toasten utan steker den i stekpannan i riktigt mycket smör, hehe!

Vart är din outfit ifrån som man ser lite utav på första bilden? Såg den i Fornis blogg också och älskar setet! Om det nu är det hehe. 

Vad är det för dröm outfit du har på dig?

Åh, jag får så mycket frågor om det här setet, det är en kjol och en tröja från Zara men båda två är tyvärr ett par år gamla.  Hoppas du hittar något liknande någon annanstans!

Hej! Nu hamnar denna frågan lite i fel inlägg men vad ungefär ligger Zuma på i HK? Har varit på de i London/NYC/Dubai mm så tänker på hur Zuma placerar sig prismässigt i jämförelse. Typ vad kostar miso braised black cod tex? Var placerar sig Zuma prismässigt mot andra bra kinesiska/japanska restauranger? Ska åka till HK så det är därför jag är nyfiken. Tack för en bra blogg och framförallt grymma restips och reseguider!

Hej där! Jag minns tyvärr inte exakt vad rätterna kostade men vi reflekterade över att det var billigare än på Zuma i Dubai. Miami kan jag tyvärr inte jämföra för det var så längesedan jag var där. Men maten var inte den bästa, jag skulle rekommendera Ho Lee Fook, Chom Chom och Le Garcon Saigon framför Zuma faktiskt och de är dessutom lite billigare.

Tack för en superbra guide! Vi ska snart boka resa till hongkong & undrar en sak. Hade ni bokat bord på restauranger på kvällarna eller var det ”bara” att gå dit och enkelt att få bord.

Jag skulle rekommendera att boka bord på alla restauranger jag tipsade om i Hong Kong-guiden då de är väldigt populära. Det står på någons hemsida att det ej går att boka bord men conciergen på vårt hotell lyckades boka ändå. Ha en magiskt resa!

Hej fina du! Onskar dig underbara dagar i HK! En liten fraga – ifran vilket marke ar dina ”hotta” svarta high shine leggings? Dom du har pa bilden ovan. Kram!

Mina byxor på bilden ovan kommer från Minimum DK och du hittar dem här (klick), kram!

Så fint!! Har du någon länk till linnet? Hittar det inte men skulle såå gärna vilja ha det!

Åh, jag kikade på NA-KD nu och det verkar inte som att linnet finns kvar tyvärr. Jag hoppas att du hittar något liknande!

Tror det kommer bli superfint med golvet! Ska snart flytta till min första tvåa här i Malmö och önskar nästan varje dag att jag hade dig som inredningshjälp, haha! Tycker du alltid får till det så snyggt! Kram.

Gulliga du! Jag försöker lägga upp så mycket inspiration som möjligt här i bloggen. Så kul nu när golvet är klart så kommer det bli mer inredning från lägenheten snart också. Massa kramar!

Varför lägger ni ner så mycket pengar på renovering? Du har flera ggr nämnt att ni (du) inte trivs i lgh, varför säljer ni inte ist och köper nytt? Känns som en smartare affär.

Vi ska inte lägga så överdrivet mycket pengar på renoveringen och lägenheten behöver ändå rustas upp lite om vi skulle vilja sälja den då den har blivit lite sliten här och där. Det tog mig dessutom ett par år att trivas i vårt område och nu älskar jag vår gata och alla butiker, människor man hälsar på och annat runtomkring så jag vill absolut inte flytta än. Nästa gång vi flyttar blir det när vi i så fall vill köpa en betydligt större lägenhet men det är vi inte i behov av just nu.

Superfint! Det där matsalbordet som är ditt drömbord… vad är det för leverantör?! SÅ snyggt!

Visst är det magiskt? Jag minns tyvärr inte vilken tillverkare det var, jag såg det i en butik med olika varumärken. Någon annan läsare kanske vet? Jag skulle också vilja veta nämligen! Kram…

Du verkar ha haft en toppenhelg. Kul! Är alla tjejerna i konstellationen från Malmö ursprungligen? Skulle vilja besöka Slottsparken och Slottscafeet någonting inom snar framtid. Det verkar vara så fint där.

Yes, både Mikaela, Sofia och Maria är från Malmö ursprungligen. Det är väl egentligen bara jag som är uppvuxen i Skanör egentligen men flyttade in till Limhamn (en del av Malmö) när jag var tretton och det var då jag lärde känna Maria och Sofia och Mikaela lärde vi känna i gymnasiet. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry