Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svart fuskpäls och loafers

byxor Minimum DK här // väska Chloe // skor Flattered // tröja Hong Kong

Hej tisdag!

Jag har preçis varit i lägenheten och kikat på golven och nu är de mörka, woho! Efter ett möte med två målare så gick jag och Charlie en liten promenad och nu är vi på kontoret. Här är lite kaos idag men den här veckan och nästa så ska de sista bitarna falla på plats. Det kommer förvaring, inredning och annat fix under veckan och jag ska investera i en stationär dator.

Jag lever ju med min bärbara dator 24/7 men jag känner att jag sitter så pass mycket på kontoret vid mitt skrivbord nu så jag ska köpa en stationär dator och avlasta lite för min nacke. Rent ergonomiskt så är ju en bärbar dator riktigt skräp för kroppen. Jag får se om jag hinner ner till Apple-butiken i eftermiddag redan.

På tal om kontoret så håller bästa Alexia som sitter här med oss på att starta ett nytt företag som gör fuskpälsar till stora och små, man ska alltså kunna matcha sina fuskpäls med ungarnas, hur gulligt? Godbiten ovan lånade jag av henne förra veckan och den kommer alltså från hennes nya märke Chaleur (klick!) som lanseras nu i november.

Jag älskar att dela kontor med så många driva och coola tjejer. Jag lovar att hojta till så fort Chaleur har lanserat sin hemsida, jag tror ni kommer gilla deras grejer skarpt!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • En väldans massa foton på en väldigt fräsig outfit. Måste du köpa en hel dator då, funkar det inte att ställa upp bärbara på en så lite plattform o köpa ett löst tangentbord till?

  Johanna 2017-10-04 01:10:48
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Så bra idé, tack för tipset och jag brukar rekommendera mina vänner samma sak! Jag har faktiskt redan en sådan ställning och musplatta samt tangentbord men jag sitter ändå böjd över skärmen, antagligen för att den är så liten (13 tum) så jag köper en stationär dator mycket för att få betydligt större skärm också.

   Linn Herbertsson 2017-10-05 16:45:52
   Svara
 • 18 foton på samma jacka?

  Mickis 2017-10-03 13:45:27
  Svara
 • Vilken underbar fuskpäls! Så kul att man kan matcha sin med den minsta, den måste jag spana in sen!

  Angelica 2017-10-03 13:28:44 http://angelicascloset.se
  Svara
 • Så snygg outfit!

  Josefine 2017-10-03 12:46:32 https://www.drottcompany.se/
  Svara
 • Skorna är verkligen ursnygga! Hur är dom i storlek? Ska man ta sin normala storlek? Är dom mjuka och sköna! Oj jag blev visst lite kär i skorna 😍

  Sandra 2017-10-03 11:32:24
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Haha, vad kul, jag gillar skorna så mycket också. Främst för att de är platta men ändå känns som finskor. De var ganska hårda första dagen jag gick i dem men de blir mjukare för varje gång jag använder dem. Jag har storlek 38 i mina vilket jag brukar ha, jag har nog 38,5 egentligen men de här sitter perfekt. 

   Linn Herbertsson 2017-10-03 11:45:40
   Svara
 • Linn! Ett annat förslag är att investera i en bra datorskärm och sedan kopplar du enkelt din bärbara dator till skärmen på skrivbordet varje gång du vill arbeta ”stationärt”. Det har jag på jobbet, fungerar lika fint som att jag skulle ha en stationär station plus att jag slipper ha två datorer att hålla koll på. 🙂 Men du kanske redan har funderat på detta. 🙂

  Ida 2017-10-03 11:14:55
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åh, jag hade faktiskt tänkt det först men Apple gör inte bara skärmar längre och jag är lite Mac-nörd, hehe. Sedan ska det bli ganska skönt att slipa bära med min bärbara varje dag eftersom jag har kamera och en massa andra grejer med mig alltid. Tack ändå för tipset, kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 11:50:40
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry