Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nu jäklar är golvet mörkt

Golvet är helt perfekt!

Jag är så glad, för tillslut blev det som vi hade hoppats på! Aldrig, aldrig, aldrig mer ska jag gå på färgprover efter hur de ser ut på bild, hehe. Det blev ju lite stressigt när vi ville sätta igång golvkillen under tiden vi var i Hong Kong så vi fick aldrig se testerna. Jag är så glad för våra tillmötesgående byggare som har varit så tålmodiga.

Jag har fått en hel del frågor angående vem som renoverar lägenheten och vi använder Richard Byggare som är samma firma som i princip har byggt hela vårt lantställe efter våra direktiv. Martin som jobbar för Richard är en riktig golvnörd och var med mig förra veckan när vi testade lite olika pigment. Stackarn som måste stå ut med mig, jag stod och stirrade mig blind på olika tester i nästan 1,5 timme, haha!

Så nu är golvet alltså behandlat i Osmo Grafitgrå två gånger och sedan i ett mörkbrunt pigment från samma märke. Jag har så klart glömt bort vad det heter men jag ska kolla upp det. Anledningen att jag inte ville behandla golvet i ett mörkbrunt pigment till att börja med är att risken är att det blir en alldeles för varm nyans med parketten vi har.

Nu syns det grå genom och vi har alltså lyckats få en kall, mörkbrun nyans istället för en varm. Det finns säkert lättare sätt att åstadkomma det på, haha, men jag är så glad att det blev bra i slutändan! På första bilden ser det väldigt mörkt ut men det ser mer ut som på sista bilden i verkligheten.

Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Så fint! Ser riktigt vackert ut och så härligt när alla andra vitlaserar sönder hela charmen med trägolv. Snyggt!

  Julia 2017-10-12 13:13:40
  Svara
 • Så himla snyggt med mörkt golv! Skönt att ni blev nöjda också.

  Felicia 2017-10-08 01:37:57 http://frokentv.se
  Svara
 • Supersnyggt! Hur stor är er lägenhet? Kram

  S 2017-10-04 18:25:47
  Svara
 • Såå snyggt!

  Josefine 2017-10-04 08:44:57 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Ursnyggt! Iofs fattar jag inte riktigt det där med att golvet kunde bli ”för varmt” i nyansen, känns lite överkurs;) tycker mörkt golv är ursnyggt, vare sig det är kall/varm nyans.

  Lina 2017-10-03 23:28:34
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   hehe, det kanske bara är jag som är allergisk mot för varma toner 🙂 En fixidé jag har! Kul att du gillade det i alla fall! Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-05 16:42:40
   Svara
 • Otroligt snyggt! Pratat med min man om att göra något liknande, ser galet lyxigt ut! Kram

  Ida 2017-10-03 21:06:36 http://www.idior.se
  Svara
 • Ja jösses?! Helt obegripligt att lägga ner SÅ mycket energi på att få rätt nyans på ett golv! LEV ISTÄLLET och njut!!

  stina 2017-10-03 20:32:12
  Svara
 • Kan det vara Osmo Ebenholt som är namnet på den mörkbruna nyansen? 😀 Vet du förresten om ni har ekgolv, eller vad det är? Så JÄKLA snyggt!!!

  Vilma 2017-10-03 18:37:59
  Svara
  • Svar på Vilmas kommentar.

   Åh, nej, jag minns det om jag hör det men jag ska maila vår byggare nu och återkommer! Yes, det är ekgolv vi har. Tack snälla!

   Linn Herbertsson 2017-10-05 16:40:35
   Svara
 • Fantastiskt snyggt! Bra att ni gjorde om för det tidigare du visade upp i bloggen var sådär.

  pilla 2017-10-03 18:20:43 http://utochspring.com
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry