Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 40

veckans planer

Wow, jag har typ ingenting inbokat den här vecka, haha, vilken känsla och det passar perfekt för nästa vecka har jag som sagt min föreläsning med Mastercard så den ska bli helt klar innan helgen tänkte jag för nästa vecka är det ganska fullbokat igen. Idag jobbar jag från landet precis som jag har gjort de senaste måndagarna, i morgon ska jag in till stan och så ska jag förbi lägenheten och kika på golvet innan ett möte, jobb på kontoret och en mysig lunch med Isabell. På onsdag spenderar jag förmiddagen på kontoret och eftermiddagen utanför Norrtälje. På torsdag ska jag på en lunch på At Six som Jossan håller i och så ska jag fota med min favorit Matilda och på fredag smäller det för då har bästa Salvan (&co) premiär för sitt nya ställe Tako. Det blir middag, drinkar och jag älskar att det ligger några portar hemifrån mig, jag planerar att hänga där en hel del i höst nämligen och det är alltid bra när man har krypavstånd hem från krogen, hehe. På lördag kommer 14-15 pers ut till landet, det är hela Mattias gamla Lidingö-gäng, vi ska bjuda på middag med tema och självklart lite rekvisita så att alla kan spöka ut sig för extra bra stämning men temat är hemligt så mer om det i helgen.

veckans bästa

Det är nästan lite storm på landet idag, det blåser ordentligt och det är så mörkt och murrigt så det känns som att solen inte ens har gått upp idag. Löven på träden börjar skifta i gula och orangea toner och jag älskar varje sekund. Jag ska tända en brasa nu och sitta och jobba framför Nyhetsmorgon och vid lunch ska jag och Charlie gå en promenad i skogen. Hösten är här!

veckans sämsta

När jag skrev rubriken var jag tvungen att se efter en extra gång, är det verkligen vecka 40 redan? Det innebär att det bara är tolv veckor kvar av år 2017 vilket känns helt galet? År 2017 har i alla fall varit ett helt underbart år på alla sätt och vis hittills. Jag är så tacksam för alla möjligheter och dörrar som har öppnats det här året, alla nya bekantskaper, vårt lantställe, alla magiska resor, mitt jobb… Ojdå, nu kan jag inte sluta att rabbla upp allt jag är så tacksam för, haha. Och jag lyckades dessutom vända ”veckans” sämsta till något positivt, aja, det skedda av bara farten.

veckans låt

Without you med Avicii… Kommersiell låt och jag gillade den inte alls när den började spelas på radio men den här helgen har jag lyssnat på den på repeat, hela tågresan ner till Skåne och hem igen. Jag kan absolut inte sjunga som ni vet men skrålar gärna med så att Mattias fick skämmas på tåget. När han bad mig vara tyst så fortsatte jag att ”sjunga” med lika mycket inlevelse men utan att ge ifrån mig ett ljud, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag måste få säga följande. Det finns massor av bloggerskor, det finns många bra bloggerskor, men det finns bara en Linn Herbertsson.
  Du har en underbar smak vad gäller mode, du presenterar dina outfits på bästa sätt och du är en mycket, mycket vacker kvinna.
  Stort tack för att du delar med dig och jag ser fram emot framtida inlägg.
  Man kan bli inspirerad även som man av dig.

  Kram från en fan

  Anders Lundis 2017-10-03 08:09:53
  Svara
  • Svar på Anders Lundiss kommentar.

   Wow, tack fina du för din kommentar. Den värmer verkligen och vad glad jag är att du gillar bloggen. Så kul med manliga läsare också 🙂 Massa kramar!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 17:11:09
   Svara
 • Ah vilken fin pals! Vart ar den fran? Kramar

  Elli 2017-10-02 16:19:12
  Svara
  • Svar på Ellis kommentar.

   Tack! Den är från Chaleur, det lanserar i november, jag lovar att hojta till när hemsidan ligger uppe. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 17:07:44
   Svara
 • Så mysigt att hösten äntligen är här! Älskar det!

  Josefine 2017-10-02 13:51:54 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Hej Linn! Levde Hong Kong upp till dina förväntningar? Har väldigt länge varit sugen på att åka dit.

  u 2017-10-02 13:17:07
  Svara
  • Svar på us kommentar.

   Ja verkligen! Jag skulle rekommendera alla att åka till Hong Kong minst en gång i livet, jättehäftig stad! Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 17:07:06
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry