Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lite bilder från helgen i Malmö

Här är han! Min älskade pappa och förebild. En riktig superoptimist som lever efter mottot ”det finns inga problem, bara lösningar”! Det var underbart att få spendera en helg med honom och om en månad kommer han upp till Stockholm!

I lördags mötte vi upp Maria, Maxime och Sofie i Malmös nya saluhall…

…som har blivit så mysigt! Där finns bl.a. Bunches by Blomrum som säljer magiska blommor och flertalet lunchrestauranger, mysiga caféer och lite annat. Älskar det!

Vi satte oss vid ett bord där ute och beställde mat från Pink Head Noodle Bar…

…jag är så hooked på Ramen just nu och den här var helt magisk! Det andra är nudlar med sötpotatis, också väldigt god men nudlarna var lite för ”slajmiga” för min smak.

Efter lunchen gick vi en promenad genom slottsparken och den här trädgården vid Slottscaféet är ett av mina favoritställen i Malmö…

…så där bad jag Maria att ta en gravidbild tillsammans med mig, haha. Det är så galet att Maria får en liten dotter i januari, Maria är som min syster och hon har redan börjat kalla mig för moster Linn. Overkligt och så mycket kärlek!

Och så lite fler vackra blommor från Bunches!

Helgen i Malmö var allt jag hade hoppats på och lite till!

Jag får så mycket energi av att umgås med Maria, Maxime, Sofia, Rex, Mikaela, Jonathan och Mattias. På Mikaela och Sofias födelsedagsfest i lördags stannade jag upp en stund och fick nästan nypa mig själv i armen när jag stod och tittade på mina älskade vänner. Jag kan knappt tro att det är sant att jag har haft turen att få så underbara vänner, och inte bara det, utan att mina bästa tjejkompisar har träffat så underbara respektive som fungerar så bra i vår lilla konstellation så att de verkligen har blivit en del av vår lilla familj. Atmosfären när vi är tillsammans är oslagbar och jag är så tacksam för, att trots vi bor i olika städer och länder, så anstränger vi oss verkligen för att ses flera gånger om året.

Festen i lördags var tio poäng, vi började så smått vid sju och fortsatte festen till fyra-fem på morgonen. I slutet var det bara vårt lilla gäng kvar och Sofias syskon som stod och dansade och skrattade innan vi knappt orkade stå upp längre. Då hoppade jag in i en taxi och åkte hem och deckade och igår sov vi mestadels, så skönt! Sedan spenderade jag ett par timmar tillsammans med pappa innan det var dags att åka hem igen.

Bästa helgen på länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så underbart det låter! Fina vänner och nära familj är ju verkligen det som gör livet värt att upplevas 🙂

  Johanna 2017-10-02 17:42:35 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Du verkar ha haft en toppenhelg. Kul! Är alla tjejerna i konstellationen från Malmö ursprungligen? Skulle vilja besöka Slottsparken och Slottscafeet någonting inom snar framtid. Det verkar vara så fint där.

  Daniella 2017-10-02 17:05:09
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Yes, både Mikaela, Sofia och Maria är från Malmö ursprungligen. Det är väl egentligen bara jag som är uppvuxen i Skanör egentligen men flyttade in till Limhamn (en del av Malmö) när jag var tretton och det var då jag lärde känna Maria och Sofia och Mikaela lärde vi känna i gymnasiet. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 17:10:22
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry