Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hårsnack

God morgon lördag!

Jag sitter i pappas kök i Malmö, äter frukost, dricker kaffe och tittar på Ankliv. Duck Tales ni vet? Det var en av mina absoluta favoriter när jag var liten och det är banne mig lika bra fortfarande, haha. Snart ska jag väcka Mattias, pappa och Charlie som fortfarande ligger och snoozar och så ska vi ta en promenad ner på stan.

Matilda knäppte av den här bilden av mig i veckan och ser ni hur mörkt mitt hår har blivit? Jag har lovat mig själv att låta det vila och ska varken bleka eller färga det förrän det ljusa i topparna har vuxit ut och klippts av. Det resulterar ju i att det är ganska flammigt just nu vilket jag ogillar skarpt men det kan inte hjälpas.

Jag är sugen på att vara lite mörkare nu i vinter och så kanske jag lägger i lite kallare slingor i vår om jag blir sugen på att bli blond igen. Jag har ju ganska mycket rött i mitt hår som ni ser vilket gör att det ofta drar mot lite varmare/gulare nyanser vilket jag alltid har trivts bra i men det skulle vara kul att testa något nytt.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag väcker resten av huset här hemma…

Ha en fin lördag, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Haha jaa klart man minns! :)) Kul!

  Mitt hår ser exakt ut som ditt! Haft ljust o låtit växa ut, blivit jättemörk. Men mina toppar var lite risiga pga graviditet, amning o hormonkaos- så kapade dem nedanför axlarna. Vet inte vad nästa steg blir men vill helst vara ljusare tror jag? Hmmm… mörk botten älskar jag dock!

  Mikaela 2017-09-30 19:01:30
  Svara
 • Tips, en färgbomb skulle kunna hjälpa dig att dämpa det flammiga! Kolla i Elins blogg hon har massa bra tips 🙂

  Annie 2017-09-30 15:33:36
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Åh, jag vet knappt vad en färgbomb är? Haha! Men det låter ju väldigt bra men Elin vem? Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 16:54:21
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry