Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny höstkappa och en tripp till Skåne

kappa Busnel här // kjol och stövlar Zara // väska Celine // skjorta The Shirt Factory

Hej fredag!

Bästa fredagen på länge för om några timmar hoppar vi på tåget till Malmö. Biljetterna var dessutom svindyra men Charlie har ju aldrig flugit och jag vill inte börja med det nu när hon är tio år. Pappa vill verkligen träffa henne i helgen så det fick bli tåg och inte mig emot för jag älskar att sitta på tåget och jobba, jag får så mycket gjort. Hade man kunnat hyra en kontorsplats på tågen mellan t.ex. Stockholm och Göteborg så hade jag fan kunnat tänka mig att göra det en gång i veckan, haha.

I kväll när vi kommer fram ska vi bara inom pappas lägenhet och lämna våra väskor sedan möter vi upp pappa, Sofia, Rex, Mikaela och Jonathan Bastard där vi ska äta middag i kväll. Jag längtar! I morgon anländer Maria och Maxime från London så då möter vi upp dem för lunch och på kvällen är det dags för fest! Det var längesen jag var så här laddad inför en helg och det ska bli fantastisk att få spendera den med alla mina närmsta vänner som jag inte har hos mig i Stockholm till vardags.

Först blir det några timmar på kontoret, det är otroligt hur snabbt kroppen ställer om, i morse vaknade jag av mig själv fem minuter innan klockan skulle ringa vid sex. Vi lunch ska jag möta upp Johan och så ska vi på ett event som Collector Bank anordnar på At Six. De ska lansera en aktieapp och jag ska jobba tillsammans med dem i oktober-november vilket jag verkligen ser fram emot!

Ha en fin fredag så hörs vi från Skåne, puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Så fin väska!!

  enna 2017-10-09 20:55:17 http://sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Annonslänkar i alla inlägg nu förtiden? Why? Du känns bara som reklam nu. Allt är köpt. Din trovärdighet försvinner linn.

  Tindra 2017-10-01 12:03:00
  Svara
 • Wow vilken klockren höstlook! Den vill jag bara kopiera rakt av, snyggt jobbat! Kram Ida

  Ida 2017-09-30 13:44:33 http://www.idior.se
  Svara
 • Wow vilken snygg outfit!

  Johanna 2017-09-29 21:23:53
  Svara
 • Kul med Malmö. Du får gärna skriva vad du tyckte om Bastard sen om du vill. Jag har hört och läst mkt bra om Bastard och deras mat. Dom ska ha goda drinkar oxå. Jag har bara gått förbi Bastard men ångrar nu att jag inte besökte dom när jag var i Malmö. Bastard har även en Michelin om jag minns rätt?! Trevlig helg!

  Daniella 2017-09-29 11:45:18
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Malmö var så mysigt! Det är ju lite av ett charing-koncept på Bastard så vi bestämde oss för att beställa in en av varje rätt. Det var tydligen aldrig någon som har gjort det tidigare, vilket kanske är lite konstigt för det är inte så överdrivet många rätter, 13-14 stycken hade dem i fredags när vi var där. I början tyckte vi att varenda rätt var god men i slutet kändes det som att det blev för många olika smaker. Går man på restaurang med lite tapas/charing-koncept så känns det som att smakerna brukar passa väldigt bra ihop, efter varandra osv, så var det inte riktigt. Så går jag dit igen så kommer jag beställa in färre rätter och fråga vilka som passar bäst ihop. Då tror jag att helthetsupplevelsen blir ännu bättre och drinkarna är som du skriver helt magiska, deras whiskey sour måste du testa om du går dit. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 16:50:43
   Svara
 • Guuud vilka snygga stövlar! 😍

  Johanna Grahn 2017-09-29 11:24:04 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Så himla snygg kappa! Love it! 🙂

  Johanna 2017-09-29 10:55:46 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Så snygg outfit!

  Josefine 2017-09-29 10:15:23 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry