Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dagens kontor

Hej från dagens kontor, soffan ute på landet! 

Det känns helt underbart efter två fullspäckade dagar i stan, att kunna sitta och jobba i soffan hela dagen. Vi var hemma ganska sent igår efter vår middag med Stina, Kristian, Oscar och Lina så jag tog lite sovmorgon i morse, eller ja till åtta i alla fall men det kändes så härligt eftersom jag går upp sex varje morgon när jag jobbar inne i stan.

Vi hade världens härligaste kväll igår, fan vad jag älskar vårt lilla gäng, och vi testade ju den nya italienaren La Bocca på Kommendörsgatan. Jag åt deras raviolone med tryffel och oxsvans som får 10 poäng av mig. Lokalen är superfin och stämningen härlig, mycket folk också för att vara en onsdag så jag kan verkligen se att vi kommer gå dit fler gånger.

Nu ska jag sätta mig och gå genom och svara på alla era kommentarer! Jag har inte hunnit med det den senaste veckan men jag gör som vanligt, att jag samlar alla frågor i ett inlägg som kommer upp här i bloggen så att det blir enkelt för er som väntar på svar på era frågor.

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar dina tavlor!! Vart kommer dom ifrån?

    Sophie 2017-09-30 07:47:24
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind