Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dagens kontor

Hej från dagens kontor, soffan ute på landet! 

Det känns helt underbart efter två fullspäckade dagar i stan, att kunna sitta och jobba i soffan hela dagen. Vi var hemma ganska sent igår efter vår middag med Stina, Kristian, Oscar och Lina så jag tog lite sovmorgon i morse, eller ja till åtta i alla fall men det kändes så härligt eftersom jag går upp sex varje morgon när jag jobbar inne i stan.

Vi hade världens härligaste kväll igår, fan vad jag älskar vårt lilla gäng, och vi testade ju den nya italienaren La Bocca på Kommendörsgatan. Jag åt deras raviolone med tryffel och oxsvans som får 10 poäng av mig. Lokalen är superfin och stämningen härlig, mycket folk också för att vara en onsdag så jag kan verkligen se att vi kommer gå dit fler gånger.

Nu ska jag sätta mig och gå genom och svara på alla era kommentarer! Jag har inte hunnit med det den senaste veckan men jag gör som vanligt, att jag samlar alla frågor i ett inlägg som kommer upp här i bloggen så att det blir enkelt för er som väntar på svar på era frågor.

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar dina tavlor!! Vart kommer dom ifrån?

    Sophie 2017-09-30 07:47:24
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry