Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tjejer i cashmere

Jag startade min morgon med några av mina favoriter nere hos Soft Goat på Tegnergatan, Amanda, Petra, Michaela och Joanna!

Där åt vi avokadosmörgås och tydligen yoghurt och lite annat också men jag pratade och shoppade så mycket istället så jag var fortfarande ganska hungrig när jag gick därifrån, haha.

Hur mysigt? Vi fick vantar med våra initialer på…

…och jag köpte med mig en massa fina presenter som ska med mig ner till Skåne i helgen.

Bara en random bild som jag knäppte av min vackra kollega precis när vi kom tillbaka till kontoret!

Tack till Soft Goat och Brekkie för bästa starten på morgonen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Visa gärna vad du köpte, man blir ju nyfiken på deras nya kollektion. (antar det är syftet med eventet som ngn efterfrågar? dvs att visa de nya plaggen.Kan förstå lite vad ”Mickis”menar och att det sällan visas i bloggar VAD som visades på eventet, utan mer blir fokus på bilder på mat & mingel ist, vilket ju inte säger läsaren särskilt mkt eg.)

  Lina 2017-09-27 20:26:46
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Den ena presenten (ett par små cashmere-strumpor till Marias dotter som kommer i januari) är redan i London och den andra ska jag ta en bild på innan jag skickar och min nya tröja kommer upp i en dagens outfit snart. Och jag förstår hur du tänker angående eventen, jag försöker mer visa upp det som en del av min dag och mitt jobb än att det ska bli för mycket produktfokus men ni kanske vill ha mer sådant? Bra input!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 16:43:07
   Svara
 • Fattar inte syftet med events som detta. Du o dina polare får en gratis frulle. Förväntas vi som läsare vilja köpa dessa produkter efter att ha sett det du skrivit? Vad vinner företagen på att låta er käka frukost? Det är ju dessutom samma personer på alla events?

  Mickis 2017-09-27 14:21:54
  Svara
  • Svar på Mickiss kommentar.

   Hej där! Jag tror att företagen tänker mer långsiktigt med events som detta, inte bara att sälja produkter kortsiktigt utan att bygga en relation med bloggare och framförallt att få oss att gilla produkten. Många bloggare jobbar mycket mer involverade i modebranschen än vad jag gör och för dem är sådana här event jätteviktiga för att bygga relationer och ha koll på det senaste. Själv lägger jag inte upp för mycket produktbilder från event som dessa, hittar jag t.ex. en tröja som jag älskar och använder massor sen så tipsar jag ofta er om den sen i t.ex. en dagens outfit istället. Det är bra att du undrar och ifrågasätter och är det något annat så får du gärna lämna en kommentar igen.

   Linn Herbertsson 2017-10-03 16:34:46
   Svara
 • Vad mysigt allt ser ut! Och ni ser jättefina ut i tröjorna =)

  Lacky 2017-09-26 23:48:54 http://nouw.com/lackykpop
  Svara
 • Snyggt! Älskar färgerna på tröjorna.

  Alexa 2017-09-26 12:56:59 http://www.perfectwall.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry