Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 39

veckans planer

Jag jobbar från landet idag, jag har inga möten i stan så då slipper jag gärna att sitta i bilköerna i onödan. I morgon har jag en mysig frukost hos Soft Goat inbokad, lunch med Christian och ett par möten så då blir det kontoret och även på onsdag och torsdag. På onsdag ska vi även äta middag med Kristian, Stina, Oscar och Lina på nya La Bocca på Östermalm, jag har inte varit där än men hört väldigt bra om maten så det ska bli kul att testa. På fredag ska jag på ett event som en ny samarbetspartner håller i, ett av årets roligaste samarbeten här i bloggen om ni frågar mig och i oktober kommer ni få veta mer. Sedan bär det av mot sydligare breddgrader och Skåne, jag var ju bara hemma två nätter i våras för en begravning och nu blir det ganska kort igen, den här gången p.g.a. lite roligare omständigheter dock, Mikaela och Sofia ska nämligen ha födelsedagsfest.

veckans bästa

Malmö! Det trodde ni aldrig att jag skulle skriva va? Haha! Jag vet, jag var aldrig något superfan av Malmö under de åren som jag bodde där men det är ändå något visst med att komma tillbaka. Det var ju trots allt Malmö som gav mig lite extra skinn på näsan och en riktigt lyckad utekväll i Malmö är det få platser som slår, tyvärr sker de ju alldeles för sällan om ni frågar mig men den här gången har jag hjälp av världens bästa gäng. Mikaela och Jonathan är med från Stockholm, Maria och Maxime kommer dit från London och Sofia och Rex är med oss hela helgen. Det kunde helt enkelt inte bli bättre! Och självklart kommer jag dra med mig pappa på de flesta av våra upptåg så att jag får hänga så mycket som möjligt med honom också, längtar!

veckans sämsta

Det är som sagt andra gången jag ska hem på 1,5 år och jag har lite dåligt samvete gentemot pappa. Inte för att vi inte ses för han är ju här ganska ofta men för att jag egentligen har ett helt liv att gå genom i Malmö, eller två-tre rättare sagt. Alla mina prylar, minnen och annat har hamnat hemma hos pappa och eftersom han är världens bästa så huserar han även allt jag har kvar efter mamma och Matti. Jag har lovat mig själv att ta mig tid och åka ner till Skåne och gå genom allt en sista gång och rensa ut lite till men jag skjuter hela tiden upp det. Nu kom ett event i vägen och förra gången var det också jobb som gjorde att jag inte kunde stanna längre. Eller så skyller jag bara på det för att jag inte orkar ta tag i allt igen, men det kanske är ok eller?

veckans låt

The Killers – Mr Brightside. Det är så konstigt för förra veckan förföljde the Killers verkligen mig. Jag såg The Killers första gången på Lilla Vega i Köpenhamn, vi var bara några hundra personer i publiken och då visste fortfarande ingen vilka de var. Jag lyssnade på Killers jättemycket då, sedan blev de superkända och sedan försvann de bara. Jag hade helt glömt bort dem men så hörde jag deras låtar på både radio, i något videoklipp och på tv förra veckan så nu sitter jag och lyssnar genom deras album och är lite sentimental en måndag som denna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tjoho!

  Härligt med Malmö som veckans bästa 🙂
  Vi ska åka dit snart över helgen. Kan du rekommendera något bra uteställe för personer över 25-30år?

  Kram på dig!!

  Marie 2017-09-25 20:42:54
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Oj, jag har inte varit ute i Malmö på över 1,5 år. Jag går alltid till KB eller något ställe vid Möllan och jag vet att vissa går till Koi. Ska ni bara dricka drinkar och vill ha lite mer avslappnat så kör Bastard, det är alltid trevligt. Ska lägga upp frågan i ett inlägg så kanske någon annan vet och kan tipsa 🙂 Kram och ha så kul i Malmö.

   Linn Herbertsson 2017-10-03 15:59:36
   Svara
 • Låten är såå bra! Hoppas du får en bra måndag!

  Josefine 2017-09-25 10:25:02 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry