Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

petrolgrön jacka och beiga toner

inlägget innehåller reklam för Prêt à Porter

jacka Yves Salomon // tröja och kjol Dorothee Schumacher – hela outfiten kommer från Prêt à Porter på Humlegårdsgatan 4 här i Stockholm

Hej måndag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och njuter av att det börjar bli lite kyligare ute så att man kan dra på sig en extra jacka eller kappa när man myser runt på stan. Jag är riktigt hooked på grönt just nu och framförallt petrolgrön som min jacka från Yves Salomon här ovan. Den vackraste färgtrenden i höst om ni frågar mig!

Jag har lovat mig själv att hålla kvar vid de lite beiga tonerna även om vi går mot kallare årstider nu, det lyser upp fint i höstmörkret med en lite ljusare outfit och jag älskar den här kjolen och stickade tröjan från Dorothee Schumacher. Jag fryser sällan om benen så det blir barbent ett tag till men jag måste alltid kompensera med något varmare upptill där jag är mer frusen av mig.

Jag är ju ambassadör för min favoritbutik Prêt à Porter under hela året och min outfit här ovan finns inne i deras butik just nu på Humlegårdsgatan 4 här i Stockholm. De har dessutom en stor utförsäljning på Torstenssonsgatan 12 så kika in deras Facebook-sida (klick) eller Instagram @pretaportersthlm för mer info.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Superfin outfit! Älskar färgen på jackan, galet snygg!

  Mimmie 2017-09-28 11:54:23 http://nouw.com/tandlakarvillan
  Svara
 • Hej fina Linn!

  Du driver frågan om jämställdhet. Vill tipsa om ett superbra inlägg som jag läst om just det

  Män väljer män, men väljer kvinnor, kvinnor?!

  Mia 2017-09-26 22:05:07
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Tack snälla, jag ska sätta tänderna i det genast 🙂 Av rubriken att tyda så är det nog riktigt intressant. Tack för tipset!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 16:12:16
   Svara
 • Jackan <3

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2017-09-25 19:09:58 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Är du okej med päls? Kaninpäls i jackan. Känns det bra att bära päls från djur som enbart föds upp för konsumtion?

  Anna 2017-09-25 16:23:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja, jag använder päls, jag tror inte på förbud, snarare att i så fall reglera pälsindustrin. Ska vi förbjuda päls borde vi i så fall även förbjuda mjölkproduktion, köttkonsumtion m.m. Michaela skrev ett riktigt bra inlägg om päls som jag inte hittar nu när jag söker efter det i hennes blogg men det bästa exemplet hon tog upp tycker jag var mjölkkor som är gravida mer eller mindre hela livet för att vi ska kunna dricka mjölk som egentligen är väldigt onaturligt för oss människor att dricka. Jag ser inte hur det är mer rätt att konstant ta ifrån en ko hennes nyfödda kalvar för att vi ska få mjölk, än att föda upp kaniner för att använda deras päls. Det är djurens förutsättningar under tiden de är i livet som är den viktiga frågan och ofta upplever jag att den hamnar i kläm och hellre glöms bort då det skapas så mycket hat i samband med att just päls kommer på tal. Det är aldrig någon som reagerar när jag har på mig skinnskor, en skinnväska eller skinnjacka. 

   Linn Herbertsson 2017-10-03 15:51:27
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry