Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en söndag i stan och min första babyshower

Stockholm bjuder på strålande sol och 19 grader idag!

Magiskt! Och jag har varit på babyshower inne i stan, babyshower, hur galet? Stinas lilla Maxi är beräknad till den sista oktober så snart har alltså en av mina närmsta vänner en liten bebis. Inte nog med det, Maria som bor i London ni vet, är också gravid och i januari får hon en liten flicka. Jag är så glad för deras skull men jag tror att det måste komma ut lite bebisar innan jag förstår vad det faktiskt är som händer, haha.

Jag och Lina gick ihop och köpte en luftballong som man hänger i barnkammaren och en matchande pyjamas med mössa till. Men även när jag stod där i affären och köpte mina fösta bebiskläder någonsin så förstod jag inte riktigt att två av mina närmsta kompisar snart ska ha barn. Jag var tvungen att fråga Margaux och Forni som har lite koll var jag kunde köpa presenter för det är precis som att jag har haft ett filter för ögonen, även om jag ansträngde mig så kunde jag nämligen inte komma på att jag någonsin har sett en enda barnbutik i Stockholm.

Stina blev i alla fall väldigt glad och överraskad och jag har fått lära mig både det ena och det andra om graviditeter och bebisar. Allt från näsblod, blödande bröstvårtor och en konstant känsla av att vara bakis. Visst blir man sugen? Hehe! Det är ju tur att alla i slutändan i alla fall säger att det var så värt det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar namnet Maxi 😍

  margaux 2017-09-25 18:02:12
  Svara
  • Svar på margauxs kommentar.

   Visst är det fint, hans fulla namn är Maximiliam men vi har redan börjat kalla honom för Maxi. 😀

   Linn Herbertsson 2017-10-03 15:56:28
   Svara
 • Tack för en fin blogg! Btw känner samma med kompisar som ska ha barn, man får helt plötsligt ett annat perspektiv på världen. Var kommer den beiga tröjan ifrån du har på bilden?
  Kram Josefin

  Josefin 2017-09-24 22:11:58
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin, min tröja är av märket Dorothee Schumacher och kommer från Pret a Porter som ligger på Humlegårdsgatan här i Stockholm. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 14:16:00
   Svara
 • Sååå fin outfit!! Skulle inte du kunna posta mer outfit bilder älskar din stil 🙂

  Rebecca 2017-09-24 21:29:14
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Tack fina du, jag försöker lägga upp 1-2 outfitinlägg i veckan nu, kul att du gillar det 🙂 Kram <3

   Linn Herbertsson 2017-10-03 14:12:07
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry