Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

inte-listan

Jag äter inte

Jag äter verkligen det mesta men har svårt för oxfilé, haha. Många av mina vänner älskar det men när vi ska äta det ber jag ofta om att få kyckling eller något annat alternativ istället. Jag tycker det är den mest överskattade köttbiten som finns och äter mycket hellre ett billigare alternativ som till exempelvis karré och får jag välja så är det vilt som gäller.

Jag läser inte

Kriminalromaner! De flesta svenska topplistorna innehåller just detta men jag tycker det är så ointressant att läsa påhittade historier om död och elände. Det ger mig absolut ingenting!

Jag dricker inte

Rödvin! Missförstå mig rätt nu, jag älskar rödvin och smakar alltid en klunk av Mattias men jag blir så otroligt trött av rödvin nuförtiden så det blir alltid bubbel eller vitt vin för min del.

Jag utmanar inte

Ödet, hehe! Nej, men jag gillar inte att utmana ödet på ett onödigt vis. Jag tycker det är absolut korkat att t.ex. inte ha bilbälte när man åker bil eller att ignorera självklara risker där man kan dö eller skada sig själv eller andra allvarligt i onödan bara för att man är dum eller lat.

Jag går aldrig runt i 

Crocs! Det är dock en sanning med modifikation för jag har snott Mattias crocs ibland (som han älskar att glida runt i här på landet, tro det eller ej) som ni såg i min vlogg för ett tag sedan. Men det är ytterst sällan och bara om det inte finns något bättre alternativ till hands.

Jag följer inte

Poddar på samma sätt som mina vänner gör. Jag har ju dessutom många vänner som driver egna poddar och jag har verkligen försökt att fastna för de vanliga poddarna där två personer sitter och snackar skit men jag tycker helt enkelt inte att det tillför mig något.

Jag åker inte

Skridskor! Jag tycker det är så läskigt och efter min knäskada så har jag inte stått på ett par skridskor. Jag tycker egentligen att alla sporter där man har något som sitter fast på fötterna som man inte riktigt kan kontrollera är jätteläskiga. Jag känner precis likadant inför skidor men jag älskar livsstilen som kommer på köpet så det är därför jag fortsätter att envisas med att bli bra på skidor, även om jag tycker att det är en ganska idiotisk sport egentligen.

Jag skrattar inte åt

Jag har väldigt svårt att skratta åt skämt där man förminskar döden. Jag vet inte om ni har tänkt på det men det är väldigt vanligt att man säger ”jag är så mätt så jag hade kunnat dö” osv. Jag är vidskeplig och dessutom väldigt rädd för döden som ni kanske märker.

Och så går jag inte på

Svartklubb! Det är dock inget aktivt val, när jag växte upp i Malmö var vi på svartklubb var och varannan helg, det är några av de bästa festkvällarna jag har haft i mitt liv men i Stockholm är det inte lika vanligt eller rättare sagt, jag känner knappt någon som går på svartklubb så det har bara inte blivit så. Jag kan sakna det ibland, att komma in i en rökfylld lokal där man köper sprit för en tredjedel av priset och alla verkar ha lite extra kul bara för att de egentligen inte borde vara där.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry