Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

girls in bed with Magnum

Alltså de här bilderna från igår, jag älskar dem!

Jag hade världens mest intensiva men härliga dag igår! Jag var först i lägenheten och kollade våra nya golv som blivit behandlade, både jag och Mattias tycker de är snäppet för ljusa så nu ska vi se hur vi kan lösa det, hehe. Sedan gick jag och Charlie en promenad, handlade blommor och bakelser eftersom vi hade ett födelsedagsbarn på kontoret, jobbade i två timmar och vid tio kom Mathilda. Då fotade vi inför ett samarbete och sedan åt jag lunch framför datorn samtidigt som jag gick genom alla bilderna vi tagit och valde ut mina favoriter. Jag fick klartecken på ett jätteroligt samarbete som jag vet att många av er läsare kommer att gilla, tack vare era svar i det här inlägget där jag har fått lära känna er ännu bättre, vad ni gillar och vill ha mer av här i bloggen. Jag älskar som sagt att läsa om er så tack för alla kommentarer!

Vid fyra var jag försenad till en poddinspelning så jag och Charlie gick i rask takt till en poddstudio där jag spelade in ett avsnitt av en ny podd som ska heta ”Snacka om förändring”. Jag kommer berätta för er när avsnittet ligger uppe. Det gick riktigt bra, jag och Henric hade avsatt 1-1,5 h för att spela in men hade så bra samtal så vi var klara redan efter 40 minuter så då tog jag och Charlie en promenad och gick sedan tillbaka till kontoret, där mötte vi upp tjejerna och promenerade vidare till Petras event som hon hade tillsammans med Magnum i en svit på Lydmar Hotell.

Alltså vilken svit, säkert fyra meter i tak, sekelskifte och de hade gjort så fint, hela rummet var fyllt av choklad, glass och det bästa av allt, en chokladfontän. Mumma! När vi hade ätit så fick vi gå in i badrummet och då hade de fyllt hela badkaret med is och Magnums nya glassar som man kan köpa i kartonger. Jag är verkligen en Magnum Mandel-tjej, det känns som att man alltid har en favorit av Magnum-glassarna, antingen gillar man choklad, vitchoklad eller mandel. Jag är egentligen inte så förtjust i vaniljglass men det är något magiskt med Magnums vaniljglass för den älskar jag. Jag önskar nästan att de kunde göra en glasskartong med bara deras vaniljglass, hehe.

Efter eventet promenerade jag och Charlie till Vassa Eggen där Mattias hade ätit middag och när vi kom fram var vi alldeles slut, vi gick och gick och gick igår så jag har varit alldeles slut i kroppen idag. Det kunde inte komma lägligare med en arbetsdag på landet. Efter ett yogapass imorse så har jag legat i soffan och jobbat hela dagen, på lunchen tog jag och Charlie en powernap i soffan, ja min dag har helt enkelt spenderats här i soffan men om ett par timmar när jag har jobbat klart så ska vi ta oss ut i skogen och gå en promenad. Kanske hittar vi lite svamp så vi kan laga kantarelltoast till Mattias i kväll!

Ha en fin eftermiddag mina favoriter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Berätta gärna hur just du gör din kantarelltoast. Söker alltid inspiration t denna goda rätt🐶❤️

  Elisabeth Malm 2017-09-21 12:36:38
  Svara
  • Svar på Elisabeth Malms kommentar.

   Oj, supersimpelt, jag steker/kokar bort allt vatten, tillsätter grädde, riven västerbottenost, salt och peppar. Och det viktigaste av allt, jag rostar inte toasten utan steker den i stekpannan med riktigt mycket smör, hehe!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 13:53:17
   Svara
 • Så härliga bilder på er!

  Josefine 2017-09-21 08:34:59 https://daystyle.se/
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry