Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

leopardkappa och ett stort leende på läpparna

tröja och örhängen H&M // kappa och byxor Lindex (i butik nu) // skor Valentino 

Hej tisdag!

Jag är i stan idag och tillbaka på världens bästa kontor, galet att man kan sakna ett kontor så mycket som jag saknar vårt. Det var så skönt att jobba från landet igår och jag fick massor gjort men jag får se om det inte blir stan resten av veckan, jag gillar att jobba härifrån. Det är lite problemet med en blogg, man jobbar i tid och otid och jobbar jag för mycket hemifrån så blir det ännu svårare för mig att skilja på fritid och jobb.

Idag ska jag fota med Matilda om det inte regnar, jag ska äta lunch med Christian, gästa en podd och i kväll har Petra ett intimt litet event på Lydmar. Så laddad för lite tjejkväll!

Ha en fin tisdag hjärtan så hörs vi lite senare, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Nu hamnar denna frågan lite i fel inlägg men vad ungefär ligger Zuma på i HK? Har varit på de i London/NYC/Dubai mm så tänker på hur Zuma placerar sig prismässigt i jämförelse. Typ vad kostar miso braised black cod tex? Var placerar sig Zuma prismässigt mot andra bra kinesiska/japanska restauranger? Ska åka till HK så det är därför jag är nyfiken. Du kan svara mig på mailen lör inte va många andra som är särskilt intresserade 😂
  Tack för en bra blogg och framförallt grymma restips och reseguider!

  Johanna 2017-09-19 23:03:38
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej där! Jag minns tyvärr inte exakt vad rätterna kostade men vi reflekterade över att det var billigare än på Zuma i Dubai. Miami kan jag tyvärr inte jämföra för det var så längesedan jag var där. Men maten var inte den bästa, jag skulle rekommendera Ho Lee Fook, Chom Chom och Le Garcon Saigon framför Zuma faktiskt och de är dessutom lite billigare. 

   Linn Herbertsson 2017-10-03 13:43:12
   Svara
 • Så snygg

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2017-09-19 09:18:06 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Så snygg kappa!

  Josefine 2017-09-19 08:55:05 https://daystyle.se/
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind