Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en lista till er läsare

Åh, när jag satt på flyget hit till Hong Kong så hittade jag den här listan som jag sparade för ett bra tag sedan men har glömt att lägga upp. Som ni vet så är det relationen till er läsare som jag värdesätter absolut högst med att ha en blogg och jag älskar när ni lämnar kommentarer och berättar vad ni tycker, tänker och vilka ni är.

Så jag skulle bli så jäkla glad om ni ville svara på frågorna nedan, kopiera och klistra in dem i en kommentar och svara på så många ni orkar, det behöver inte vara alla. Jag tycker bara det är så himla kul att få lära känna er lite bättre. Då har jag världens bästa tidsfördriv när vi ska spendera tio timmar på flyget hem i helgen. Puss på er!

Hur gammal är du?

Vad jobbar du med/pluggar du?

Var bor du?

Hur länge har du läst min blogg?

Hur ofta läser du bloggen?

Vilka inlägg tycker du bäst om?

Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?

Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?

Hade du kommit fram om vi sågs på stan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
74kommentarer
 • Hej Linn, klart jag svarar på dina frågor.

  Hur gammal är du? 45år
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är Reklamkonsult på ICA Reklam
  Var bor du? I Göteborg i lägenhet. Nyinflyttad efter 17 år i hus, älskart!
  Hur länge har du läst min blogg? Ca 2 år
  Hur ofta läser du bloggen? Nästan varje dag.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Din helhet tilltalar mig och jag kan inte välja ett ämne.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Vet inte.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? — nä tyvärr
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Absolut.

  Johanna Bergener 2017-09-18 21:42:12
  Svara
 • Hur gammal är du? 25 år

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som säljare på ett företag som heter DSolution. Jag jobbar på kaffeavdelningen där jag söker kontakt med kontor och företag som uppskattar en riktigt god kopp kaffe på arbetet. Vi hyr ut maskiner, säljer kaffebönorna, servar etc. Skräddarsyr ett avtal efter varje kunds önskemål. Trivs som fisken i vattnet och inne på mitt fjärde år här snart.

  Var bor du? Bor i Stockholm men är från Göteborg från grunden.

  Hur länge har du läst min blogg? Länge, mer än 5 år iallafall.

  Hur ofta läser du bloggen? Inte så ofta, det är väldigt sporadiskt – blir mer att man kollar runt på instagram nu för tiden.

  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredningsinläggen.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? –

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Då jag själv har jobbat på Levi’s i över 4 år så kommer jag ihåg ett inlägg där du visade din jeanssamling för några år sedan… Haha, konstigt men det var något som jag relaterade till då.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej, det hade jag inte. Skulle inte gå fram till någon jag inte kände på det viset, oavsett om det var du eller Brad Pitt haha.

  Anna K.C. 2017-09-18 21:17:46
  Svara
 • Jag är 35 år.
  Jag jobbar som sjuksköterska inom cancervården.
  Jag bor i Sthlm (Solna).
  Jag har läst din blogg sedan du bloggade på Tidningskungen.
  Läser din blogg några ggr i veckan.
  Tycker bäst om dina blogginlägg som handlar om inredning/renovering, hudvård, smoothierecept & hälsocoachning samt din Malmöguide/ tips om Malmö. Reste ner till Malmö och Köpenhamn för en månad sedan och bodde då på Elite Savoy Hotell i 2 nätter, vi är nöjda med hotellvistelsen. 😀
  Fortsätt med bloggen som den är. Kanske några fler inlägg om caféer och restauranger i Sthlm som du brukar besöka och tycker om. Jag tycker om att vara turist i min egen stad och få upptäcka nya ställen.
  Pass.
  Jag tror att jag hade kommit fram på stan om jag sett dig lite beroende på situationen. Jag har sett dig en gång på Biblioteksgatan i Sthlm då jag satt inne på ett café (Wienercafeet?) och du gick förbi på gatan utanför.

  Daniella 2017-09-18 19:56:41
  Svara
 • Jag är 37år
  Jobbar som ekonom på ett fastighetsbolag
  läser bloggen varje dag och gjort sedan starten,
  Gillar alla inlägg faktiskt 🙂
  Tycker du oftast blandar ämnena jämt, du berör på ett fint sätt.
  Jag minns dina inlägg från när du blandade många okända märken på kläder, samt dina inlägg om din mamma <3

  Försökte komma fram till dig när du var med och arrangerade Cancerpromenaden 2014 men du verkade så busy(helt förståligt.)

  Frida 2017-09-18 13:54:49
  Svara
 • Hur gammal är du? 27 år.
  Vad jobbar du med? Familje-företag/projekt, filmmanus & barnböcker.
  Hur länge har du läst min blogg? Iallafall 4 år.
  Hur ofta läser du bloggen? Har schemalagt det på måndagar, så att jag får en bra start på veckan. Men, även vid tillfälle.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredning, Yoga & videos.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mål- & framtids tankar.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Inlägget om att du brukar stå & rapa framför badrumsspegeln. Haha, kunde verkligen inte tro det.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Om du vill.

  Olivetti 2017-09-18 09:30:30
  Svara
 • Nu skriver har från min tel men tänkte svara ändå! Jag är 31år, jobbar på kvinnojour, bor på Södermalm Stockholm, läst din blogg i evigheter känns det som men tror sedan 2009 iaf, minst en gång om dagen läser jag din blogg. Jag gillar alla dina inlägg o ofta har jag följt dina tips på restauranger o hotel utomlands, men älskar dina inlägg där du är mer personlig och man får lära känna din härliga personlighet. Dina först inlägg först efter din mamma o bror, som jag satt och grät! Jag har velat göra det när jag träffat på dig ett par gånger men då har jag känt att du säkert vill bara vara och inte störas! Jag har dock pratat med dig en gång när jag träffade dig på en av dina events o tycker du är superduper gullig! 🙂

  S 2017-09-17 20:47:38
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Åh vad kul att vi har träffats, jag känner igen ditt namn i mailen och tror jag vet exakt vem du är faktiskt 🙂 Tack för din kommentar och för att du svarade på frågorna, så kul att läsa

   Linn Herbertsson 2017-10-03 13:17:52
   Svara
 • Vilken rolig grej! 🙂

  Hur gammal är du? Nyss fyllda 30.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Arbetar med rekrytering.
  Var bor du? Skåne
  Hur länge har du läst min blogg? Oj…. hur länge har din blogg funnits? 😛
  Hur ofta läser du bloggen? Dagligen om tid finns, härlig avkoppling.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Jag gillar variationen. Men djupare inlägg berör mig (såklart) mest.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Oj vad svårt, gillar som sagt variationen 🙂
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Svårt att säga ett… men inläggen där du beskriver saknaden till din mamma och din bror har berört mig väldigt djupt. Ibland kan jag inte läsa klart dem… blir så oerhört medveten om hur skört livet är. Så då måste jag pausa och ringa upp min familj och sedan kan jag fortsätta när jag vet att de är OK.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Oj.. haha! Ja jo, beroende på situation. Hade nog inte stormat fram till dig om du såg upptagen ut med vänner, jobb eller liknande… men hade jag sett dig ensam hade jag nog vågat mig fram för att ge dig beröm för din blogg! Du verkar så himla rar så hade nog inte kunnat låta bli!

  🙂

  M 2017-09-17 20:24:48
  Svara
 • 1. Jag är 41 år.
  2. Jobbar inte för närvarande.
  3. Stockholm/ Hammarbyhöjden.
  4. Några år……
  5. Ca 2-3 gånger.
  6. Tycker om allt 😉 Men om jag måste välja är det nog inredning.
  7. Det är bra som den är 😉
  8. När du skrev om din mamma.
  9. Jag skulle nog inte våga… Lite feg 😉

  Deniz 2017-09-17 19:42:54 http://nouw.com/dezzistyle
  Svara
 • Hur gammal är du? 22
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar i USA
  Var bor du? Norfolk/Helsingborg
  Hur länge har du läst min blogg? Ca 3 år
  Hur ofta läser du bloggen? 3-4 ggr/vecka
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredning och mode. Och jag älskar dina inlägg om omställningen Skåne/Sthlm för dig för jag hoppas på att bli antagen på Handels nästa år och blir då lyckligtvis tvungen att flytta till Sthlm! 🙂
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Pass!
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? När du visade omvandlingen av ert gästhus
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Hmmm…väldigt bra fråga! Men i och med att du frågar nu så bestämmer jag mig för att säga ja. Om jag någon gång ser dig ska jag absolut komma fram och hälsa 🙂

  Sofie 2017-09-17 18:48:03
  Svara
 • Hur gammal är du? 27
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är förskollärare.
  Var bor du? I Täby
  Hur länge har du läst min blogg? I många år! Jag var med i ditt och Sofias vårruset-lag men läste nog din blogg ett bra tag innan det också.
  Hur ofta läser du bloggen? Ungefär varannan dag.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Jag gillar blandningen, inredning på landet och de djupare inläggen.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Lite mer matinlägg kanske 🙂
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? De inläggen kring din mammas och brors död.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej, det hade jag nog inte gjort…

  Mikaela 2017-09-17 08:58:05
  Svara
 • Hur gammal är du? 29
  Vad jobbar du med/pluggar du? Marknadsföring
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? 2009
  Hur ofta läser du bloggen? 1gång i v
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredning
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Inredning
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej

  P 2017-09-16 18:47:48
  Svara
 • Hur gammal är du? 26 år gammal.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag arbetar som miljöinspektör inom miljöskydd.
  Var bor du? Ekerö.
  Hur länge har du läst min blogg? Jag vet inte exakt, det var så många år sedan, men du hade flyttat till Stockholm.
  Hur ofta läser du bloggen? Minst en gång per dag.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Oj vad svårt, jag tycker om alla dina inlägg. Du har liksom alla olika delar i din blogg.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Kanske ännu mer om inredning för jag får en sån himla inspiration då!
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Jag blir alltid så berörd när du skriver om din mamma eller om din bror. Jag tycker att du skriver så vackert då och det känns alltid som om att du skriver direkt från hjärtat.
  Jag beundrar dig för din styrka och din inställning till livet.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag hade nog inte gjort det för jag hade inte velat störa dig.

  Maria 2017-09-16 16:45:29
  Svara
 • Hur gammal är du? 30 år
  Vad jobbar du med/pluggar du? Studerar till socionom på 100 % och jobbar som kriminalvårdare på Norrtäljeanstalten 50 %
  Var bor du? Ett nybyggt hur i Norrtälje
  Hur länge har du läst min blogg? drygt 4 år
  Hur ofta läser du bloggen? 1 gg/veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Alla inlägg om sommarhuset och inredning 🙂
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Vet inte riktigtm gillar din blandning av inredning, resor, mode mm.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Oj svårt, men de som handlar om din mamma berör mig väldigt mycket då jag också förlorade min mamma i cancer för dygrt 4 år sedan <3
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Rent spontant skulle jag nog vilja men samtidigt vill jag inte störa dig 🙂

  Trevlig helg 🙂

  Annika 2017-09-16 14:33:53
  Svara
 • Hur gammal är du?
  25

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Pluggar international sales & marketing, extrajobb på SEB.

  Var bor du?
  Centrala Göteborg

  Hur länge har du läst min blogg?
  Säkert sedan 2008-2009. Minns när du gick över till Tidningskungen, då började jag läsa mer regelbundet.

  Hur ofta läser du bloggen?
  1 gång varje dag

  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Inredning, business och när du berättar om din sorg. Kombinationen av yta och djuphet.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker du har en väldigt bra balans på mode, lifestyle, business och djupare ämnen. I så fall business, tips. Och YOGA! Du har fått mig sjukt intresserad av kroppen och yoga. Samspelet mellan det psykiska och fysiska.

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Alla dina inlägg om din mamma och bror. Otroligt fina. Gillade dig starkt i Misslyckandepodden, grym!!!

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Kanske haha! Om du ej hade suttit fullt upptagen. 🙂

  Julia 2017-09-16 11:14:28
  Svara
 • Hur gammal är du? 26
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar dubbelkand. i ekonomi och HR
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Började för många många år sedan, och hittade tillbaka när du köpte landstället
  Hur ofta läser du bloggen? 1gng/veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? inredning
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? mer om din kille
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? filmen på lantstället
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? nej, har mött dig en gång vid stureplan, gick inte fram 😛

  sara 2017-09-16 10:50:18
  Svara
 • Hur gammal är du? 35
  Vad jobbar du med/pluggar du? Lärare
  Var bor du? Uppsala
  Hur länge har du läst min blogg? Länge.. Tror jag började någon gång när du skulle flytta till/precis hade flyttat till Stockholm.
  Hur ofta läser du bloggen? Några ggr i veckan.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Vardag, renovering.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Bra mix som det är.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Hmm..
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske det..

  C 2017-09-16 09:01:12
  Svara
 • Hur gammal är du?
  27 år
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Graduate trainee inom ekonomi
  Var bor du?
  Toronto just nu
  Hur länge har du läst min blogg?
  Ett par månader
  Hur ofta läser du bloggen?
  Kanske 1 gång i veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Dina dagar blandat med mer personliga inlägg om mående, olika ämnen etc.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  När du skrev att du ibland säger (eller en gång kanske) att du inte har syskon och hur fel det kändes efteråt. Starkt inlägg
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Nej 🙂

  Anna 2017-09-16 04:31:52
  Svara
 • Kan inte med att skriva min ålder, då jag ser övriga läsare är runt 30 och jag är strax över 40.. 😱Är veterinär och bor i Kungsbacka utanför Göteborg. Tror jag läst din blogg i drygt ett år, då jag halkade in när jag surfade runt om inredning odyl. Fastnade för det personliga tilltalet och en värme som jag kan sakna i andra, då det mest är reklam för olika produkter ( vilket är ok i lagom dos, men det blir oftast istället en slags förtroendekonflikt för mig och till slut tror man att varje pryl i en del bloggar är spons el reklam och man betvivlar då ist produktens ”braighet”vilket ju blir en motsatt önskvärd effekt)Läser lite till och från, ibland ngn gång i veckan ibland mer sällan. Tycker balansen är bra som den är nu, ändra inget. Ditt/dina inlägg om din mamma kommer jag ihåg lite extra, sen även de där du reflekterar över saker i livet, tycker du verkar oerhört klok trots din relativt unga ålder, i min värld kan man lära sig av både unga & äldre, oavsett ålder man befinner sig i själv. Kanske hade jag sagt ngn peppande kommentar om vi råkat vara på samma ställe, mest troligt är nog dock att jag inte sagt ngt alls, är inte direkt typen som ”hoppar på”ngn (som inte känner mig) på stan.

  Lina 2017-09-15 22:54:03
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Tack för din fina kommentar och ditt reflekterande om trovärdighet i bloggen, det gör mig glad att höra att du känner så. Och min kille är snart 40, det är ingen ålder alls om du frågar mig 😛 Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-03 13:15:29
   Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Fast, när man är 30 så blir man lite mer ödmjuk inför det där med ålder. Man känner sig som 20 år, men man inser ju att man inte är det och att 20-åringarna inte tycker man är som dem ;). Och så har man insett att åldrandet inte går att stoppa. Skulle aldrig ge den looken till en 40-åring som 20-åringarna ger mig ibland haha. Man tror man är 20 för alltid ju! Och det vill man inte ta ifrån de små liven, snart nog kommer de också bli 40 år.

   Helena 2017-09-21 10:50:02
   Svara
   • Svar på Helenas kommentar.

    Vad för blickar? Jag har inte tänkt på att 20-åringar skulle ge mig några speciella blickar? 😛 Men det är säkert bara jag som inte märker det.

    Linn Herbertsson 2017-10-03 13:50:39
    Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Du är inte ensam 😉

   Deniz 2017-09-17 19:44:22 http://nouw.com/dezzistyle
   Svara
 • Hur gammal är du? 28år
  Vad jobbar du med/pluggar du? Fastighetsrådgivare/ Mäklare
  Var bor du? Spanien men är från Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Jag har ingen tidsuppfattning men det känns som jag har läst din blogg i evigheter, typ 8-9 år
  Hur ofta läser du bloggen? ca 3 ggr veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Dina bilder! Mode, resor, landstället & yoga.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Vet ej.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Det är alltid kul att läsa om resor!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag hoppas det. Om du inte såg upptagen ut.

  Mathilda 2017-09-15 21:41:23
  Svara
 • Hur gammal är du? 31 år.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar ekonomi, har tagit kandidat vid hhs och läser en accounting master nu.
  Var bor du? Fridhemsplan.
  Hur länge har du läst min blogg? Jag kom in på din blogg via Nannas, hennes blogg var nog rätt liten då och sen följde jag er båda ett tag och sen stängde hon ner sin blogg. Kul att se när hon poppar upp ibland hos dig och Tess! Så 2011? Kanske. Tror du läste andra terminen på SU.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan. Vill inte ha massor med olästa inlägg, men också mer än ett då jag skippar över en del rätt fort.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? De med mer text och tankar. Inte outfits, supertrist men inlägg på nya inköp kan vara kul ibland (rätt lagom som det är nu). Gillar också att läsa om hur folk organiserar sitt liv, både i form av i hemmet men hur man hanterar typ daglig matlagning osv. Sånt som vi alla stångas med, men som det ofta känns som att bloggare har koll på. Sen har ni såklart inte det, men lite tips från er alla är så peppande för att man själv ska hänga med.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Se ovan :).
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Njaej, inget specifikt. Tänker kanske på de om din sorg, och om landstället för det märks hur du älskar det. Det är ett helt galet hus och alla skulle nog vilja bo så i perioder men du verkar verkligen älska det från ditt hjärta.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej. Hade nog hajat till, den här jag känner igen dig men ska jag säga hej eller inte i några sekunder och kanske tittat lite extra men har inget att säga till dig personligen. Du är säkert världens gulligaste osv men jag ogillar kallprat och vi kommer aldrig bli vänner av att jag stalkar dig på stan haha, så hade bara känts som slöseri av bådas tid. Eftersom jag bor i stan så har jag sett en del bloggare, men aldrig dig! Är för lite på Östermalm antar jag. Men om vi hade setts på någon tillställning där mingel är en del av det (privat eller mer nätverksevent) hade jag kanske gjort det om tillfället kommit!

  Helena 2017-09-15 20:55:13
  Svara
 • Hur gammal är du? 26
  Vad jobbar du med/pluggar du? jag pluggar till testare
  Var bor du? Stockholm, men är också från Skåne! Kommer från Smygehamn men mina föräldrar drev restaurang i Falsterbo så är hemma i dina kvarter också 😉
  Hur länge har du läst min blogg? Till och från vet jag inte riktigt, ganska länge tror jag! regelbundet se senaste två åren.
  Hur ofta läser du bloggen? varje dag! Följer alla mina varje-dag-bloggar via bloglovin, då är det så lätt att läsa många inlägg på rad.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Jag gillar mixen, har svårt att fastna för rena modebloggar eller rena inredningsbloggar. Jag gillar att du skriver om många olika saker, både personligt och om ytliga saker såsom inredning och kläder. Älskar livsstilsbloggar!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Ingenting faktiskt, jag gillar den som den är och hoppas du kommer fortsätta på samma sätt länge 🙂
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Såklart fastnar man lättare (iaf jag) för dina inlägg om sorg, de gör verkligen avtryck. Jag har ännu inte förlorat någon nära, men har en frånvarande förälder, så sorg bär jag på ändå (det gör väl alla i någon form). du skriver fantastiskt känslosamt och fint när du skriver djupare inlägg.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? jag hoppas att jag hade vågat det! är lite blyg och vill inte ”störa” men det hade varit väldigt kul att få säga hej!

  cornelia 2017-09-15 20:42:46
  Svara
 • Hur gammal är du? 27 år

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jag jobbar på H&M

  Var bor du? I Italien, Perugia

  Hur länge har du läst min blogg? Till och från i flera års tid

  Hur ofta läser du bloggen?
  Några ggr/vecka

  Vilka inlägg tycker du bäst om? Vardagliga inlägg

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker du är grym som du är!

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? För några månader sedan skrev du ett inlägg om din mamma.. kommer inte ihåg om det bara var ett tanke inlägg eller så, men det var så otroligt vackert och rörande det du skrev att tårarna rann!

  Angelica 2017-09-15 18:34:21
  Svara
 • Hur gammal är du?
  25 år
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Controller på ett IT-bolag
  Var bor du?
  Sundbyberg
  Hur länge har du läst min blogg?
  1 år max
  Hur ofta läser du bloggen?
  Varje dag
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Som handlar om karriär, jobb, sociala medier, balans mellan jobb och fritid etc.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Fortsätt på samma sätt 🙂
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Förmodligen inte, liten fegis :)))

  Elin 2017-09-15 17:46:18
  Svara
 • Hur gammal är du? 33 yrs

  Vad jobbar du med/pluggar du? I work in an advertising agency

  Var bor du? London

  Hur länge har du läst min blogg? I really don’t remember but it was right after Blondinbella introduced you in her blog so a very long time ago:)

  Hur ofta läser du bloggen? About 3 times a week

  Vilka inlägg tycker du bäst om? Reading about your everyday life, travels and such. I see that you with your boyfriend enjoy very similar things as I do with my husband (married for a week now,eek!) So all kinds of restaurant and travel tips are interesting to read about.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Hard to say, it’s a good combo already.

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Everything related to your family and the sorrow and how openly you have told the readers about how you feel.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? When you write that you’re in London I’ve thought that if I bumped into you in a bar I would love to introduce myself and buy you a glass of champagne! 😀

  Marianna 2017-09-15 16:53:56
  Svara
 • Hur gammal är du?
  25 år.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Studerar till sjuksköterska för att sedan bli barnmorska. Extrajobbar på Neonatal.
  Var bor du?
  Från Malmö, bor nu mera i Stockholm.
  Hur länge har du läst min blogg?
  I drygt 5 år.
  Hur ofta läser du bloggen?
  1 per vecka.
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Inläggen som är om ditt landställe samt om din sorg över din mamma.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Strategier om hur du klarar av att leva ditt liv utan din mamma.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Inlägget som du la upp när din mamma precis gått bort.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Nej.

  E 2017-09-15 13:32:39
  Svara
 • 1. Är 28 år gammal. Fyller 29 i dec.
  2. Studerar till sjuksköterska, men har ett uppehåll just nu.
  3. Bor i Uppsala.
  4. Läste den för flera år sedan ett tag, hade sedan en ”bloggpaus” med alla bloggar jag följde. Nu har jag följt den drygt 3 år!
  5. Läser bloggen varje dag. Om jag ej hinner tar jag igen inläggen.
  6. Har flera inlägg, men där du skriver om din mamma och bror gör dig sårbar vilket jag uppskattar i en tid då allt är så ytligt. Missförstå mig rätt, önskar ingen vad du gått igenom men du beskriver känslor så bra för någon som gått igenom liknande saker.
  7. Ja jag hade nog gått fram och berättat att jag uppskattar din blogg, säkert givit dig komplimanger för dina kläder också 😊😉

  S 2017-09-15 11:58:15
  Svara
 • Hur gammal är du? 30 år
  Vad jobbar du med/pluggar du? ekonomi
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Ca två månader
  Hur ofta läser du bloggen? Flera gånger i veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inlägg från landet, personliga inlägg och mode
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker du ger en bra mix på det du publicerar idag
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Dina inlägg om saknad och sorg, då jag själv går igenom sorg med min mammas bortgång i cancer
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanke beroende på tillfället och vilka andra som var med når jag såg dig. Men jag hoppas att jag skulle komma fram om jag ser dig på stan.

  Rebecka 2017-09-15 11:33:06
  Svara
 • Hur gammal är du? 33

  Vad jobbar du med/pluggar du? Front of house for en Investment bank

  Var bor du? London

  Hur länge har du läst min blogg? Oj, jattelange, sakert 8-9 ar?!

  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag

  Vilka inlägg tycker du bäst om? Hmm, alla men gillar de ”lite djupare” mkt. Aven de med mode (alskar din stil) och vad du tex ater under en dag!

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Traning o mat

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? De du skrev under din mammas sjukdom

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja kanske! 🙂

  Elli 2017-09-15 11:31:35
  Svara
 • Hur gammal är du? 29 år
  Vad jobbar du med/pluggar du? Har en kandidatutbildning i företagsekonomi men det känns inte helt rätt så nu läser jag beteendevetenskapliga programmet på distans.
  Var bor du? Paris
  Hur länge har du läst min blogg? Till och från sedan du umgicks med Isabella men mer frekvent dem 2 senaste åren.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje vardag på förmiddagen
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Jag gillar blandningen men lite extra inläggen från landet (Drömmer själv om ett landställe) och dem personliga
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Lite fler personliga, kanske ett gästinlägg från din sambo för att få en annan bild av dig =)
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Inläggen där du berättar att din bror och mamma har gått bort.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nja, jag är ganska blyg när det kommer till att möta personer jag inte känner så spontant så hade jag inte det.

  Evelina 2017-09-15 10:36:11
  Svara
 • Hur gammal är du?
  25 i november
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Studerar modevetenskap och företagsekonomi på SU
  Var bor du?
  I Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg?
  I drygt en vecka regelbundet. Hamnat här några gånger tidigare!
  Hur ofta läser du bloggen?
  Några gånger den här veckan och förra. Läser ett fåtal bloggar dagligen, det här kanske blir en av dem 🙂
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Inlägg om mode och kläder men också personliga inlägg om ens vardag, typ min helg i bilder.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Inte fått någon uppfattning om det ännu riktigt! Tycker det är intressant när bloggare efter tex en middag berättar om samtalsämnen som avhandlats under tillfället.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Nej det hade jag nog inte. Ser offentliga prrsoner nästan dagligen i stockholm samt känner några stycken. Har inget behov att gå fram till alla och vill även respektera personen i frågas privatliv. Skulle bara gå fram till en offentlig person som betydde mycket för mig personligen, inte bara för att den var känd.

  Mikaela 2017-09-15 10:15:47
  Svara
 • Hur gammal är du? 31 år.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Avtalschef
  Var bor du? Malmö
  Hur länge har du läst min blogg? Ca 5 år
  Hur ofta läser du bloggen? Dagligen.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Alla, men mest kläder!! 😍
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Kläder!! Tips o länkar!
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Dina starka inlägg om mor o din bror ❤️
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Självklart!

  Vivi 2017-09-15 00:23:36
  Svara
 • Hej! Jag heter Clara, är 32 år gammal och bor i Lund med min sambo och våra katter. Sedan fem månader tillbaka driver jag mitt egna företag där jag jobbar med ledarskapsutveckling och ledarskapsbloggen Bossbloggen för kvinnor som är eller vill bli chefer! Läser din blogg varje dag i princip och gillar mest texterna om ditt företagande och jobb men givetvis det uppblandat med mer personliga inlägg. Om jag hade vetat att du tycker det är okej om man kommer fram och hälsar hade jag absolut kunnat göra det, tänker att det nog är roligt för dig med att få ansikte till namnen på oss som läser. Men det är givetvis baserat på min egna nyfikenhet och vilja att lära känna mina bloggläsare 🙂 Keep up your great work och ha en fortsatt trevlig semester 😃

  Clara, Bossbloggen 2017-09-14 22:20:22 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
  • Svar på Clara, Bossbloggens kommentar.

   Jaaa, Clara, jag tycker det är så kul att träffa er läsare och få ett ansikte på vilka det är jag pratar med här i bloggen varje dag!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 13:11:21
   Svara
 • Hur gammal är du? 25
  Vad jobbar du med/pluggar du? Digital Designer
  Var bor du? London
  Hur länge har du läst min blogg? Sen jag sprang in i dig pa tidningskungens AW for kanske 6 ar sen. Vi hade en gemensam bekant och jag tyckte du glanste! Du hade Mattias och din mami med dig.
  Hur ofta läser du bloggen? 1-2 ggr i veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Personliga inlagg + resetips + peppinlagg
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Personliga inlagg + framtidsdrommar
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Inlagget om sorg <3 Jag forlorade min mamma nu i somras och har kant san jakla styrka nar jag tankt pa dig och "jag har varit i helvetet och tillbaka"…
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Beror pa the mode, hade du velat att alla dina lasare kom fram?

  Julia 2017-09-14 21:02:19
  Svara
 • Hur gammal är du?
  – Snart 33

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – Redovisning/ japp, lönekonsult!

  Var bor du?
  – Stockholm

  Hur länge har du läst min blogg?
  – Oj.. Några år.

  Hur ofta läser du bloggen?
  – Varje kväll!

  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  – Vad svårt..! Gillar när du skriver om dina resor, renovering eller piff.. osv osv osv. Tycker de flesta inlägg är härliga.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  – Outfits, älskar dina outfits! Och min dag-inlägg med bilder.

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  – De smälter ihop men nåt av dina sorginlägg.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – Nej! Eller beror på situation.. Måste läsa av den och själv vara på humör 🙂 Men spontant känner jag nej.

  Mikaela 2017-09-14 20:55:50
  Svara
 • Jag är 31 år
  Bor på Lidingö med min kille och 1 åriga fralla
  Jobbar med administration/ekonomi
  Har läst din blogg i många år, vet ej hur länge 🙂
  Går in några ggr i veckan
  Gillar kontrasten mellan dina djupa inlägg med mkt text men även det lite mer ytliga med många bilder på kläder eller vanliga vardagliga bilder
  Mer inlägg om din vardag, fler bilder
  Inläggen om din mamma sitter kvar, så fina.
  Jag skulle nog hälsa, eftersom jag skulle känna igen dig, men jag skulle inte komma på varför jag kände igen dig.. 🙂
  Tack för en härlig blogg, du verkar vara en stark och härlig kvinna!!
  //
  Andrea

  Andrea 2017-09-14 20:41:29
  Svara
 • 1. Fyller 29 år om några veckor
  2. Jag jobbar som controller
  3. Stockholm (men kommer från Malmö)
  4. Minns inte exakt hur länge men länge då jag började läsa när du fotfarande bodde i Malmö
  3. Några gånger i veckan
  4. Personliga/känslomässiga inlägg där du reflekterar kring saker och ting. Du brukar skriva mycket kloka ord tycker jag 🙂
  5. Mer av det jag skrev på punkt 4 🙂
  6. Alla inlägg om din mamma. Min mamma gick också bort i cancer för några år sedan så jag kan verkligen relatera till din situation
  7. Hade nog inte vågat, kanske om vi setts på krogen efter något glas vin 😉

  Joanna 2017-09-14 20:40:19
  Svara
 • Hur gammal är du? 26
  Vad jobbar du med/pluggar du? Trädgårdsarbetare på kyrkogård i Stockholm!
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? ca åtta år!
  Hur ofta läser du bloggen? ca 2 ggr i veckan!
  Vilka inlägg tycker du bäst om? alla!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? mat och sminktips!
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? alla inlägg om ert fina landställe!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? nä

  julia 2017-09-14 20:37:20
  Svara
 • 1. 23 år.
  2. Pluggar till psykolog!
  3. Uppsala.
  4. 2-3 år.
  5. 5 gånger i veckan kanske!
  6. ”Vardagsinlägg”, recept/mattips, lite längre texter där du skriver om hur du tänker/känner.
  7. Du känns så smart och ha så mycket intressant att säga, så jag skulle gärna läsa mer om dina åsikter om saker och ting!
  8. När du skrivit lite längre, personliga texter om sorg.
  9. JA! 🙂

  Anna-Karin 2017-09-14 20:31:00
  Svara
 • Hur gammal är du? 35

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som säljkoordinator/inköp/ekonomi

  Var bor du? Sollentuna

  Hur länge har du läst min blogg? Minns inte när jag började men det är jättelänge sedan, har läst i många år

  Hur ofta läser du bloggen? Nästan varje dag

  Vilka inlägg tycker du bäst om? Jag älskar din inredning och din stil och när du skriver om landstället. Men även om resorna mm. Gillar allt men om jag måste säga något så säger jag inredning

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Mer mode, mer inredning men även mer personliga inlägg, vilket du redan nu är duktig på.

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Det var ett gammalt och på en sänggavel som du hade designat själv, det var bra inspiration för jag hade så svårt att hitta en sänggavel som föll mig i smaken

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  haha, nä jag tror inte jag hade gjort det. men jag hade nypt min pojkvän i armen och sagt att det var du 😉

  Helena 2017-09-14 20:24:18
  Svara
 • Arbetar som rådgivare
  Bor i Lomma utanför Malmö
  Läst din blogg nästan dagligen i ett par år.
  Inlägget med ditt kök i sommarhuset
  Absolut kommit fram om vi stöter på varandra förhoppningsvis känner du igen mig.

  Exceedleena 2017-09-14 20:23:19
  Svara
 • Hur gammal är du? Precis fyllda 29
  Vad jobbar du med/pluggar du? Wealth manager
  Var bor du? London och Malmö
  Hur länge har du läst min blogg? Oj, det har varit sedan din Malmö tid
  Hur ofta läser du bloggen? Kan variera mycket beroende på hur mycket jag jobbar men din har faktiskt varit den ända bloggen jag följt hyfsat ordentligt. När jag har tid så är det varje dag, annars kan det gå några veckor mellan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Älskar dina mode- och inredningsbilder. Och framförallt tycker jag väldigt mycket om när du skriver djupare inlägg såsom hur du hanterar din sorg t.ex.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Din djupare sida, älskar inläggen när man får se en lite mer privat Linn. Du är väldigt duktig på att förmedla känslor via text så det hade jag önskat att få se mer av
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Inlägget om hur mycket Barcelona attacken berörde dig
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Beror på sammanhang,- om vi hade stått bredvid varandra på ett uteställe så tror jag absolut att jag hade gett en komplimang

  Jossan 2017-09-14 20:18:19
  Svara
 • Hur gammal är du?
  29 år

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Business Analyst/ Business Controller

  Var bor du?
  Södermalm

  Hur länge har du läst min blogg?
  Sen du fikade med blondinbella för hundra år sen? 🙂 Ganska snabbt därefter insåg jag att du var vän med Maria. Marias pappa och hans fru är nära vänner med mina föräldrar, så det är extra kul att läsa när Maria är med i inlägg även om vi inte har någon kontakt nu träffades vi ett par gånger i barndomen.

  Hur ofta läser du bloggen?
  Så ofta jag hinner/varje dag

  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Tycker mixen av allt är härlig! Kanske lite extra kul med inredning och ert lantställe eftersom jag och min kille funderar på att köpa tomt! Ert projekt har varit en stor inspirationskälla!

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Keep up the good work!

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Tänker nog mest på alla fina bilder. Men också inlägg med din mamma. Min mamma är också sjuk och det är ett stort stöd att läsa om den tradegi du har tagit dig igenom

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Tror jag såg dig för ett par veckor sedan på Regeringsgatan när du var ute och gick med Charlie när jag var på jobbet. Kom på det lite för sent och sen vet jag inte om jag hade vågat 🙂

  Helena E 2017-09-14 19:57:01
  Svara
 • Hur gammal är du? 36
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar på myndighet med civilrättsliga frågor, har pluggat ekonomi/juridik med inriktning management och marketing.
  Var bor du? Härnösand
  Hur länge har du läst min blogg? Oj från 2009 kanske. Minns att Isabella L skrev om dig i ett inlägg när ni träffades och hon skrev att du var nykomling i bloggvärlden och sen dess har jag läst din blogg.
  Hur ofta läser du bloggen? Nästan varje dag, mer vardag än helg.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? De flesta 😄
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Gillar vloggar, och även om fixade bilder är fint så är det helt ok med bilder som även är ‘röriga.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? De inläggen du brukar skriva om djupa tankar och din mamma.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja, om du inte såg upptagen och stressad ut. Har mailat dig om att ses för fika så troligen skulle jag klämma fram nåt hej.

  Anna 2017-09-14 19:52:44
  Svara
 • Hur gammal är du? 27
  Vad jobbar du med/pluggar du? pluggar jurist
  Var bor du? Stockholm/Karlstad
  Hur länge har du läst min blogg? 3-4 år
  Hur ofta läser du bloggen? dagligen
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredning och inlägg med många bilder. Inlägg om din bror och mamma har varit de finaste och mest givande inläggen för mig då de tagit fram känslor och påminnt mig om att uppskatta livet. Jag har lätt att glömma bort/ta för givet det jag älskar.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Listor, älskar listor!!
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Det senaste om din bror där du skriver aldrig ska ”förneka att han funnits”.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Inte nykter haha.

  Marie 2017-09-14 18:47:35
  Svara
 • Hur gammal är du?
  32

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Doktorand och ledarskapskonsult

  Var bor du?
  Malmö

  Hur länge har du läst min blogg?
  2 år cirka

  Hur ofta läser du bloggen?
  Varje dag

  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Jag gillar mixen av djup och yta

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Mode och skönhet, älskar din stil

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Alla dina inlägg där du öppet berättar om din sorgehantering, fina och viktiga!

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Nej, jag är för gammal för sånt 😝

  Linda 2017-09-14 18:42:03
  Svara
 • – 30 år
  – Jobbar som Undersköterska
  -Uppvuxen i Dalarna men flyttade ner till Malmö för ca 4:a år sedan.
  -Har läst din blogg i ca. 3-4 år
  Läser bloggen 2-3 ggr i veckan

  -Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Gillar när det är en mix av allt och det tycker jag du har. Du håller det intressant och delar med dig av allt nöjligt från din vardag. Tankar/känslor, mode skönhet, inredning, resor osv. 🙂

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker den är bra som den är!

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Hela resan med din mamma som du skrev om. Har själv en pappa som gått bort i cancer när jag var 17 år och DU hjälpte har hjälpt mig att bearbetat min sorg.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ja, om du inte var upptagen med nått så hade jag gärna gett dig en kram!

  Sofia 2017-09-14 18:38:26
  Svara
 • Hur gammal är du? 30 år
  Vad jobbar du med? Administration på ett hotell
  Var bor du? Spanien
  Hur länge har du läst min blogg? 6 månader kanske
  Hur ofta läser du bloggen? Nästan varje dag
  Vilka inlägg tycker du bäst om? När ni är i stugan
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Det vardagliga
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej, det hade jag inte 🙂

  Fanny 2017-09-14 17:58:54
  Svara
 • 1.31
  2. Barnsjuksköterska
  3. Sthlm
  4. Flera år.
  5. Ca 3-4 gången i veckan. Beror på vad du gör/skriver om. Ex under tiden ni köpte och renoverade ert land kikade jag in oftare.
  6. Inredning! Då syftar jag på personliga bilder från ert hem och inte inspobilder/collage.
  Texter om relationer.
  7. Mer inredning och foton från hem och myskvällar. Tycker generellt att glossiga bilder på en outfit ståendes på gatan är lite trist. Jag skulle älska en bild på er i soffan när ni ser på en serie. Ja men lite mer levande bilder. Men tycker såklart inte mindre bra om din blogg för det, men det hade varit härligare att komma lite mer inpå om du förstår 🙂
  8.Texter om din mamma.
  9. Nej hade inte vågat, tänk om jag är den 7:e på en timme som kommer fram och säger hej!

  Lin 2017-09-14 17:34:45
  Svara
 • 1. 28
  2. Byggingenjör
  3. Södermalm
  4. Oj läst så himla länge, kanske 5 år minst!
  5. I perioder läser jag varje dag, ibland nån gång varannan vecka. Beror på vad man är i för stämning!
  6. Jag gillar dom där man märker att du lagt tid pp texten och funderat. Du är så bra på att förmedla känslor och stämningar! Gillar även inredning 🙂
  7. Mer av dig i den grad du vill. Kanske mer om Mathias men förstår att han inte vill det kanske! Älskar djur så kanske mer Charlie!
  8. Samma som ovan – det med en bild på dig och din mamma när ni är i Köpenhamn. Tror inlägget publicerades när ni var där? Sen inlägget om din bror och syskonfrågan.
  9. Jag har sett dig en gång!! Denna sommar, du och Mathias la till bredvid oss med båten en kväll. Vart helt förvirrad så sa aldrig nått sen så var ju även Mathias där och det kändes som ni skulle ha er kväll för er själva!

  Ha det så fint i Hong Kong!

  Micki 2017-09-14 17:15:50
  Svara
 • Hur gammal är du?
  29 år
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Försäljnignschef på bank
  Var bor du?
  Södra Finland
  Hur länge har du läst min blogg?
  ca. 2 år
  Hur ofta läser du bloggen?
  2 gånger i veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Vardagsinlägg
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker om din blogg som den är!
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Antagligen inte. (Respekterar ditt privatliv!)

  Ica 2017-09-14 16:41:18
  Svara
 • 24
  Jobbar med HR
  Stockholm innerstad
  5-6 år skulle jag tro
  3-4 ggr i veckan
  Älskar inlägg med vardagskänsla. Mat, träning, smink, hemmafix, glimtar av ert hem, personliga reflektioner, karriär. Har personligen väldigt svårt för bloggar som är för tillrättalagda och bara fokuserar på yta.
  Vill självklart ha mera vardagsinblickar 🙂
  Ett inlägg jag kommer ihåg lite extra är ett gammalt inlägg när du lockar håret med plattång! Det var helt nytt för mig där och då att det gick att locka håret med en plattång!
  Nej, det hade jag aldrig vågat.

  Kram till dig! Ha en underbar resa <3

  Elin 2017-09-14 15:42:39
  Svara
 • Hur gammal är du?
  Fyllde nyss 26 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jobbar som säljare/brand manager för främst handväskor
  Var bor du?
  Borås
  Hur länge har du läst min blogg?
  ca 2 år
  Hur ofta läser du bloggen?
  varje dag!
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Gillar de flesta inlägg, både de som är mer personliga och när det gäller inredning och skönhet. Sedan ska jag ärligt säga att jag oftast inte läser så noga när det är samarbetsinlägg 😉
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker du har en bra blandning! Sen vore det ju alltid kul med fler inlägg, men det förstår jag är tufft
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Inget speciellt så, men det berör alltid djupt när du skriver om din mamma och bror
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Jag hoppas att jag hade vågat det! Sen beroende på vad du gjorde såklart 🙂 skulle inte komma fram och krascha en middag 😉

  Tycker din blogg är helt fantastisk <3

  Sara 2017-09-14 14:43:07
  Svara
 • 1. 28 år
  2. Utbildad civilingenjör i miljöteknik. Jobbar som projektledare inom markskötselentreprenader
  3. Linköping
  4. Läst bloggen i ca 5 år
  5. Läser bloggen dagligen
  6. Inredning
  7. Tycker blandningen gör bloggen intressant
  8. Receptet på kavring som jag bjöd sambon på till helgen. Han älskade det!
  9. Nej jag hade låtit dig få vara i din privata sfär.

  Ha det fint och tack för en spännande blogg!

  Isabel 2017-09-14 14:36:53
  Svara
 • Hur gammal är du?
  30! 🙈 Född 87 👍
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Just nu föräldraledig med mitt första barn, annars jobbar jag som chefsstöd och kvalitetscontroller på en mindre kommun.
  Var bor du?
  Nyinflyttad i Staffanstorp, tidigare Lund men från början göteborgare
  Hur länge har du läst min blogg?
  Oj, svår fråga. Men många år! Kan till och med ja varit i vevan då du flyttade upp till Sthlm eller om du precis hade gjort det..
  Hur ofta läser du bloggen?
  Läser bloggar varje dag via Bloglovin.
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Inredning, outfits och vardagsinlägg.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Lite mer vardag
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Alla inlägg om din mamma och bror som gör att man sitter hemma och gråter för det är så fint
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Absolut. Redan gjort faktiskt. Typ 2010 när jag var i Sthlm en weekend och festade på Sturecompagniet så kom du där så då var jag tvungen att hälsa, men det är ju ngr år sedan som sagt…

  Ha det super och tack för en mycket trevlig blogg!

  Sara 2017-09-14 13:33:46
  Svara
 • Hur gammal är du?
  26

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jeg er uddannet journalist, arbejder freelance, læser kriminologi på Aalborg Universitet

  Var bor du?
  Aarhus, Danmark

  Hur länge har du läst min blogg?
  Hmm… I hvert fald siden din mor blev syg og nok også meget længere. Måske 9-10 år?

  Hur ofta läser du bloggen?
  En gang om dagen inden jeg skal sove 🙂

  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Når du er personlig. Rent personligt er jeg ikke så interesseret i mode og indretning på blogs, men jeg synes alligevel, du har en fin blanding.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Det personlige/hverdagsliv/mindre polerede billeder.

  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Alle indlæg, du nogensinde har skrevet om din mor og lillebror. Det gør ondt helt ind i mit hjerte, når du skriver om dem. Min største frygt i livet er at miste min egen mor, far og lillebror, så jeg kan næsten ikke bære det, når du beskriver din sorg. Det er næsten, som om jeg ogå sørger over dem, fordi jeg har fulgt med på bloggen i så lang tid. Alligevel er det så vigtigt, at du tør skrive om det. Jeg er sikker på, at andre, der har mistet deres nærmeste, har fundet trøst i din blog. Det håber jeg, du tænker lidt på en gang i mellem.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Jeg var nok ikke løbet efter dig, men hvis det lige passede, ville jeg nok sige hej 🙂

  Louise 2017-09-14 13:07:43
  Svara
 • 1. 26år
  2. Jobbar på bank/pluggar till ekonom
  3. Uppsala (Flyttade från Småland till Stockholm när jag var 21, för att vid 25 flytta tillfälligt från Stockholm till Uppsala pga studier)
  4. Från början! Jag har följt dig ett bra tag med andra ord 🙂
  5. Ett tag var det flera gånger varje dag (hetsig hehe), dock har det varit någon svacka senaste året då jag knappt läst någon blogg alls – men, im back! Nu läser jag varje inlägg även om det inte sker varje dag.
  6. Älskar dina inredningsinlägg men också dina personliga inlägg.
  7. Jag tycker du har en fin balans idag – men jag skulle inte tacka nej till fler träningsinlägg (hur du hittat dit där du är idag med din träning)
  8. Ett starkt minne från din blogg är när du bestämde dig att flytta till Stockholm – jag fick så mycket inspiration av dig, som var livsviktig i mitt val av riktigt i livet, TACK! Men de inlägg som berört mig främst handlar ju såklart om vilket svår tid du haft.
  9. Det beror på – om du hade sett mindre busy ut så finns det en chans, annars inte. Vill inte störa 🙂

  Mickan 2017-09-14 12:44:04
  Svara
 • Hur gammal är du? 29
  Vad jobbar du med/pluggar du? Förskollärare
  Var bor du? Ljungby
  Hur länge har du läst min blogg? Inte länge alls någon månad, Forni länkade dig och så fastnade jag här ☺️
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredning och personliga inlägg
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Recept och helg i bilder
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Gillade dina semesterinlägg
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske .. 😜

  Alma 2017-09-14 12:37:47
  Svara
 • Hur gammal är du?
  24 år
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Pluggar sista terminen på Civilekonomprogrammet
  Var bor du?
  Örebro
  Hur länge har du läst min blogg?
  Sedan din mamma gick bort, då jag kom in på din insta av någon anledning
  Hur ofta läser du bloggen?
  Varje dag 🙂
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  När du skriver om din sorg då jag kan relatera stort till det, förlorade min mamma i bröstcancer ett år efter dig. Det var därför jag började läsa din blogg för att du skrev mycket om sorgen då.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker den har en perfekt blandning som den är, men kanske mer ”min dag i bilder” lite spontana bilder som du tar, men vet att du skrivit att du gillar mer ”fina” bilder.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Ditt inlägg ”Min dancing queen” – så vackert
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Jaa, jag hoppas jag hade vågat det!

  Tack för en superbra blogg!

  E 2017-09-14 11:59:05
  Svara
 • Precis 37
  Arbetar i försäkringsbranschen
  Stockholm
  Läst bloggen kanske drygt 1 år
  Någon/några gånger i veckan
  Tycker bäst om inlägg som inte är så perfekta. Mer här och just nu – känsla.
  Önskar mer personligt, det blir lite för bearbetat och professionell känsla över det hela
  Nej..
  Har passerat dig när du tagit outfitbilder i närheten av Saturnus, och nej jag övervägde inte ens att hälsa. Varför? Där och då kändes det som att vi stod så långt ifrån varandra som personligheter, där du piffade inför bilderna. Att det inte fanns något gemensamt. Svårt att beskriva känslan. Visst kunde jag sagt hej, men det kändes inte äkta. Har svårt att sätta ord på känslan.

  Malin 2017-09-14 11:34:59
  Svara
 • Hur gammal är du? 45
  Vad jobbar du med/pluggar du? IT-säljare
  Var bor du? Västerås
  Hur länge har du läst min blogg? ca 4 år
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Personliga reflektioner och inredning
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer personligt, våga visa mer vem du är och inte bara hur du kanske vill att folk ska uppfatta dig. Om du förstår vad jag menar (ingen kritik)
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Alla reseinlägg och såklart de om din mamma och bror.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej, skulle inte vilja verka påflugen

  Nina 2017-09-14 11:28:45
  Svara
 • Hur gammal är du? 25
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som IT projektledare på Nordea
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? 3-4 år säkert
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag följer jag bloggar via bloglovin så när den uppdateras
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Inredning, träning och att få följa din vardag
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Ekonomi och inredning
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Allt om sorg och din mamma
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej

  Anonym 2017-09-14 10:13:10
  Svara
 • 1. 36
  2. Barnläkare
  3. Lund
  4. 3-4 år
  5. Inredning!!!!!
  6. Hm svårt, gillar blandningen som är nu
  7. Inlägget om när du sa att du inte har syskon. Gripande och väckte så mycket sympati, önskar jag kunde tröstat dig på något sätt
  8. Oj vet inte beror på hur starstrucked jag hade blivit 😎

  Louise 2017-09-14 10:08:58
  Svara
 • Hur gammal är du?
  27
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Systemansvarig, kundservice, projektledning
  Var bor du?
  Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg?
  1-2 år
  Hur ofta läser du bloggen?
  Varje dag
  Vilka inlägg tycker du bäst om?
  Inredning
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Entreprenörskapsinlägg
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Filmen på landstället
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Kanske, beroende på i vilken situation.

  Erica 2017-09-14 10:04:31
  Svara
 • Hur gammal är du? 21 år.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar till fysioterapeut (sjukgymnast).
  Var bor du? I Göteborg.
  Hur länge har du läst min blogg? Har läst bloggen i kanske 6-7 år.
  Hur ofta läser du bloggen? När nya inlägg kommer upp på Bloglovin.
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Outfits, veckans planering, inredning och renovering och tänkvärda/djupare och längre inlägg. Och kvalitén på bilderna och inläggen är jättebra!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Inlägg med struktur som reseguiderna, mer av min dag/helg i bilder/det senaste etc.
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Jag kommer ihåg det här gamla inlägget och hur jag verkligen försökte få till lockar med min plattång.
  https://www.tidningskungen.se/blogg/linnherbertsson/2009/6/11/hur-jag-gor-mina-korkskruvslockar https://www.youtube.com/watch?v=oZI5JynUzO4
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nja, kanske inte, beror nog lite på sammanhanget 🙂

  Linn 2017-09-14 09:59:56 http://linnmattssons.portfoliobox.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 29
  Vad jobbar du med/pluggar du? Skattehandläggare
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? 3-4 år
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vilka inlägg tycker du bäst om? De om resor och inredning
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Resetips möjligtvis men egentligen tycker jag den är toppen som den är
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra? Faktiskt det om Hong Kong där du tagit reda på så mkt info och ändå ville ha ner tips – för exakt sådan är jag med när jag ska resa! Kollar TripAdvisor, med vänner, T+L, CN Traveller och alla andra möjliga informationskällor 🙂
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nä tror inte det – du måste få vara privat 🙂

  Johanna 2017-09-14 09:36:15
  Svara
 • 1. 35
  2. Jobbar som konståkningstränare på heltid
  3. Osby, men bodde senast i Sandviken och innan det i Leksand, innan det i Malmö och kommer ursprungligen från Trelleborg där jag också bodde under hela min uppväxt.
  4. Tror att jag har läst din blogg sedan 2009 när jag bodde i Malmö. Fast bodde faktiskt inte i Malmö utan på Limhamn 😉
  5. I princip varje dag, dock inte helg. Ser din blogg som vardagslyx tror jag och på helgen gör jag annat 😊
  6. Jag gillar alla dina inlägg, har ingen favorit faktiskt. Dock läser jag inte dina reseinlägg särskilt noga.
  7. Gillar ju din blogg och den du är så inget särskilt.
  8. Jag minns ett som är på din mamma och dig. Ni går på stan och fotografiet är taget på er bakifrån. Det är en så vacker bild så jag blir tårögd när jag tänker på den.
  Annars gillade jag när du filmade från ert lantställe. Mer inlägg med film skulle jag vilja ha. Dock inte för ofta för då kommer jag inte att se det då jag ofta läser din blogg när jag är kring andra människor och har i princip aldrig hörlurar så då får jag inte sett filmerna med ljud. Så föredrar text och bild men någon gång ibland skulle det vara kul med filmer, men inte för ofta utan mer 2 ggr/månad skulle vara lagom.
  9. Troligtvis inte, tänker att du vill ha ditt privatliv. Det beror dock på sammanhanget, är det inte en massa människor runt omkring så hade jag kanske gått fram, men inte på stan utan mer om jag känt att tillfället varit okej. Vill ju inte störa i ditt jobb eller privatliv.

  Li 2017-09-14 09:29:41
  Svara
 • Hur gammal är du? 29år
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar på kontor på ett inkassoföretag men är mammaledig till april 2018
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Många år!
  Hur ofta läser du bloggen? Med en liten hemma så blir det inte mkt bloggläsande men försöker uppdatera mig 1-2 dgr/vecka!
  Vilka inlägg tycker du bäst om? Gillar alla dina inlägg
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Ett inlägg som du kommer ihåg lite extra?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – du är så inspirerande och så snygg

  Malin 2017-09-14 09:28:57 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson