Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hylla dig själv och din kropp med Kari Traa

inlägget innehåller reklam för Kari Traa

Känner ni press på er att träna och prestera?

Jag kände ofta så förr, jag tränade främst för att se bra ut vilket också gjorde träningen så mycket mindre givande. Det var först för en fyra-fem år sedan som jag kände ett behov av att träna för att må bra. Det var när jag gick genom min tyngsta sorgperiod och inte kunde sortera mina tankar som yogan blev min räddning.

Jag älskar yoga för att den utövas utan en massa krav på att prestera. En dag har man en bra yogadag, en annan dag så har man dålig balans och ingen ork, men det är ok. Och i Kari Traas senaste kampanj, Celebrate Yourself uppmuntrar de kvinnor att  hylla sig själva istället för att sätta en massa orimliga krav.

Kari Traa har nämligen gjort en undersökning som visar att nordiska kvinnor känner press på sig från omvärlden att träna mer, vilket också minskar deras träningsglädje. Nio av tio kvinnor skulle dessutom vilja ändra någon av sina kroppsdelar om de kunde. Hur sorgligt och fruktansvärt är inte det egentligen?

Vissa dagar kommer jag till yogamattan och orkar ingenting, framförallt på landet där jag tränar ensam. Det är alltid lite lättare när jag har instruktör men även då kan jag ha bra eller dåliga dagar och precis som Kari Traa tycker jag att alla prestationer ska räknas, inte bara de där man presterar till 110 procent.

Jag har alltid varit en prestationsinriktad person men nuförtiden försöker jag vara snäll mot mig själv och ge mig en klapp på axeln även om tanken när jag gick till gymmet var att jag skulle yoga i sextio minuter men det slutade med att jag gav upp redan efter trettio. Oavsett vad så är det alltid bättre än inget, en kort promenad är bättre än att stanna hemma på soffan, även om man hade som avsikt att springa flera kilometer.

Så var snälla mot er själva när ni tränar och vill ni ha lite extra pepp och feel good så tycker jag att ni ska kika på videon här nedan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tror jag ska försöka börja säga nej på den frågan, om jag vill ändra nåt på min kropp. Är långt ifrån perfekt men det lär göra mig gladare att tänka att det går bra ändå istället för att tänka på missnöjet. Lättare sagt än gjort såklart men ska iaf försöka.

  Krista 2017-09-17 08:02:50
  Svara
 • Mediteras det något innan yoga-passen; och, hur gör du dårå? Hoppas Hong kong är över förväntan! Balsam

  Olivetti 2017-09-13 23:16:56
  Svara
  • Svar på Olivettis kommentar.

   Nej, meditation är inte min starka sida tyvärr, jag mediterar endast i samband med yoga när jag kör yogapass med instruktör. Jag har testat Mindfulness-appen som har fungerat bra för mig i vissa perioder men tyvärr lyckas jag inte få in någon kontinuitet.

   Linn Herbertsson 2017-10-03 13:05:58
   Svara
 • Viktigt budskap och superfin tröja! 🙂

  Johanna 2017-09-13 21:27:10 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson