Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hong Kong levererar

Hej älsklingar!

Ja, alltså Hong Kong levererar verkligen! Hittills har vi hunnit med Soho, Married Police Quarters, två magiska middagar, ett par stränder och en hike igår som hette duga. Fler bilder kommer men vi hittar på så mycket och jag fotar ännu mer så det tar lite tid att fixa och få upp bilderna. Internet är inte det bästa heller på vårt hotell vilket är lite konstigt eftersom vi t.o.m. betalar för det.

Vår första dag sprang vi rakt på den här väggen som jag har läst om och som är typ känd på Instagram, haha. Självklart ville inte vi vara sämre så vi knäppte av några bilder. Det är en grafitti-väg som uppdateras med jämna mellanrum med nya, roliga målningar. I varje hörn finns något färgglatt fint att fotografera och det ska bli så roligt att få visa er mer av den här staden.

Idag ska vi äta lunch på Zuma och i eftermiddag ska vi till Macau om det inte är för dåligt väder, det ska tydligen åska och regna och jag hoppar ogärna på en båt om det går för höga vågor. Så håll tummarna, jag är så laddad för att åka till Macau och bränna lite pengar på enarmade banditer och black jack. Wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Magiska dagens outfit-bilder! <3 Jag har för övrigt köpt hus i skanör och flyttat tillbaka. Det fick mig att tänka på dig och din blogg. Underbart hur långt du har kommit. Otroligt inspirerande! Kram Frida

    Frida G Svensson 2017-09-13 11:40:16 http://www.fridagsvensson.se
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind