Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 37

veckans planer

Förra veckan la jag säkert en fem-sex timmar på att gå genom alla era och våra vänners Hong Kong tips. Jag kollade alla ställen på Google, var de ligger i förhållande till vårt hotell och vilka fördrinkställen som ligger nära vilken restaurang så att vi kan vara lite effektiva. Jag hade fan blivit en riktigt bra reseledare, haha! Nu har vi alltså ganska bra koll på hur vår vecka kommer se ut även om det kan ske lite ändringar beroende på vädret. Vi ska hikea vid Dragons Back, åka Star Ferry, besöka Macao på onsdag, äta lunch på Limewood som ligger vid en fin strand, sjunga karaoke, besöka x antal roof top bars, kolla in utsikten vid Victoria Peak, besöka Ladies Market och kolla på allt krimskrams, äta middag på bl.a. Zuma, Chom Chom och Aberdeen Street Social. Om vädret tillåter blir det ett dopp eller två i poolen på hotellet och någon dag tänkte vi äta lunch på W Hotel. Vi bor på Intercontinental Hong Kong (Jonathan och Mikaela bor nämligen där) mitt emot Hong Kong-ön och jag har bokat ett rum så vi har utsikt över hela skylinen. Som ni vet så älskar jag hotellfrukost men, hör och häpna, vi hoppade över det den här gången. Istället har vi fått en massa tips om mysiga caféer i olika delar av stan där vi kommer äta frukost så att vi hinner se och uppleva så mycket som möjligt. Yes, jag är riktigt laddad inför den här veckan som ni hör, finns det något bättre än att resa och upptäcka nya delar av världen? 

veckans bästa

Livet och HONGKONG! Vi planerar som sagt att åka en dag till Macao som ligger en bit ifrån Hong Kong med båt och är deras motsvarighet på Las Vegas. Jag som aldrig har varit i Vegas är så laddad för att få spela bort lite pengar och testa på känslan med enarmade banditer och black jack. Jag har spelat på enarmade banditer en gång när jag var 6-7 år gammal på en Euroway-färja mellan Skåne och Tyskland. Då hade jag 50 kronor som jag hade fått av mamma och pappa och vann 500 kronor, det kändes ju som en hel förmögenhet då, haha. Hoppas att min tur i spel sitter i!

veckans sämsta

Jag har en släng av jetlag, jag tycker alltid att jetlagen är värst när man åker mot Asien eller hem från USA, någon som kanske känner igen sig och vet varför? Vi landade ju tidigt i morse och jag ska försöka klara även hela eftermiddagen utan en powernap så hoppas jag att jag är back on track i morgon.

veckans låt

Mike Perry & Hot Shade – Talk about it! När min spellista på Spotify är slut så fortsätter ju Spotify att spela musik som de tror att jag ska gilla, ibland har de helt fel, haha, men den här gången var det mitt i prick. Jag älskar den och har yogat till den flera gånger i helgen redan. Ni vet jag och musik, hittar jag en låt jag gillar så åker den på repeat…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina du!
  Onskar dig underbara dagar i HK! En liten fraga – ifran vilket marke ar dina ”hotta” svarta high shine leggings? Dom du har pa bilden ovan.

  kram!

  susanne 2017-09-12 03:42:00
  Svara
 • Efter att jag var i Californien i 3 veckor förra sommaren tog det i alla fall en hel vecka innan jag var tillbaka i den normala dygnsrytmen haha! Kunde knappt hålla ögonen öppna runt 17-tiden hela den veckan haha.. tog som sagt lite tid men till slut kommer man tillbaka till det vanliga igen. Men usch, jobbigt är det att känna sig så trött!

  Maria 2017-09-11 19:50:55 http://www.nouw.ocm/mariacharlotte
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åh ja, USA är verkligen värst. Jag hade tur och klarade mig utan jetlag, det var bara första dagen man var lite sliten efter flyget =) Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-03 11:15:34
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson