Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukost med kontorsgänget

Här har ni hela vårt glada kontorsgäng!

Minus Daniel som tar bilden, Michaela som är på möte och Bianca som är bortrest. Vi har precis frossat i en gemensam frukost från Ryska Posten Skafferi och gått genom lite regler och riktlinjer för kontoret. Det känns så jäkla kul och så fort vi har kommit i ordning helt så tänkte vi boka in en gemensam after work med alla.

Nu ska jag beta av min mailinkorg, fixa lite blogginlägg och i eftermiddag ska jag en sväng till Lindex innan jag går hem och gör mig i ordning för mitt event hos Pandora (klicka för mer info) ikväll. Jag hoppas att jag får se några av er där så att vi kan snacka och mingla lite! Jag får alltid så fantastiskt mycket energi av att träffa och hänga med er läsare, jag brukar leva på det i flera dagar efter.

På tal om det så tack för alla fantastiska Hong Kong-tips, nu har jag så mycket vatten på min brunn så jag ska sätta mig ner och göra en liten plan för våra dagar där, jag vet inte vad jag hade gjort utan er!

Puss & Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman