Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukost med kontorsgänget

Här har ni hela vårt glada kontorsgäng!

Minus Daniel som tar bilden, Michaela som är på möte och Bianca som är bortrest. Vi har precis frossat i en gemensam frukost från Ryska Posten Skafferi och gått genom lite regler och riktlinjer för kontoret. Det känns så jäkla kul och så fort vi har kommit i ordning helt så tänkte vi boka in en gemensam after work med alla.

Nu ska jag beta av min mailinkorg, fixa lite blogginlägg och i eftermiddag ska jag en sväng till Lindex innan jag går hem och gör mig i ordning för mitt event hos Pandora (klicka för mer info) ikväll. Jag hoppas att jag får se några av er där så att vi kan snacka och mingla lite! Jag får alltid så fantastiskt mycket energi av att träffa och hänga med er läsare, jag brukar leva på det i flera dagar efter.

På tal om det så tack för alla fantastiska Hong Kong-tips, nu har jag så mycket vatten på min brunn så jag ska sätta mig ner och göra en liten plan för våra dagar där, jag vet inte vad jag hade gjort utan er!

Puss & Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson