Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

här är alla som flyttar in på kontoret med oss

Hej drömkontoret!

Jag blir lika glad varje gång jag kommer in på vårt rum och vi har ju smyg-suttit här i två veckor redan. Jag är nyförälskad i vårt kontor helt enkelt och förälskelsen vägrar att släppa, helt ok med mig! I morgon ska vi som sagt ha frukost här tillsammans så att alla får träffas, även om alla känner varandra sedan innan. Vi har verkligen valt människor efter vilken energi de utstrålar, människor som man vill omges av 40 timmar i veckan och det känns som att vi kommer bli ett riktigt drömgäng! Alla namnen är länkade till respektive blogg/hemsida och de som ska sitta här förutom jag är:

Michaela 

Michaela är ju en av de fyra ursprungliga och min kärlek för henne växer för varje dag som går. Vi har varit bekanta i många år men det var först när vi flyttade in på No18 som vi fick utveckla vår vänskap på riktigt. Vi är båda två ganska sociala av oss men det tar lite tid innan vi släpper någon nära inpå och det uppskattar jag. Varje gång vi umgås så upptäcker jag någon ny och härlig sida av Michaela, det är underbart att det fortfarande är så med tanke på att vi ses var och varannan dag!

Petra

Världens bästa Petra! Så jäkla varm, go och omtänksam. Petra är en riktig fixare och det är hon som har sett till att det här kontoret har blivit av. När Petra bestämmer sig för något så går det undan och vips så är hela kontoret ommålat och inrett innan vi andra ens har hunnit att blinka. Det är få människor som är så fantastiska och roliga att omges av och jag skattar mig lycklig som får ha Petra i mitt liv.

Daniel

Vår fina Daniel som från dag ett har varit ensam kille på vårt kontor. Han var inte jättenöjd när Petra kom släpandes på en grisrosa matta till vårt gamla kontor men han svalde sin stolthet och sa ingenting, haha. Som tur var bytte vi snabbt ut den rosa mattan mot en fluffig vit, inte jättemanlig den heller men Daniel gillar i alla fall att omges med tjejer och tur är väl det för nu blir han ensam kille med hela elva tjejer, lycka till Daniel!

Mira

Mira flyttade in lite halvt redan när vi hade det gamla kontoret men det var i ungefär samma veva som vi andra var ganska trötta på lokalen så hon har bara varit här till och från. Nu har hon fått ett eget skrivbord och jag ser fram emot att få se mer av henne. Mira och Daniel är de enda två som inte bloggar, Daniel är försäljningschef på Metro bl.a. och Mira jobbar som PR-konsult.

Jossan

Solstrålen! Jag älskar att Jossan har flyttat in med oss, jag blir så glad varje gång jag träffar henne och en människa med mer energi får man leta efter. Hon driver flera olika bolag, bloggar och poddar som ingen annan. Hon inspirerar mig verkligen!

Joanna

Joanna, Joanna! Det finns få människor som det är så härligt att ta ett glas vin och snacka av sig med som Joanna. Hon bloggar på Nouw och har provsuttit nya kontoret med oss de senaste två veckorna och jag minns knappt hur det var här innan hon kom hit.

Carro

Carro, världens härligaste göteborgska med riktigt go dialekt. Det är så roligt för sedan Carro flyttade in så har även Daniel (som också kommer från Göteborg) brett på sin dialekt ordentligt. Jag undrar om han tänker på det själv men göteborgska lättar alltid upp stämningen och för mig att det skönt att det finns fler dialekter att driva med på kontoret och inte bara min skånska, hehe.

Alexia

Alexia lärde jag känna tidigare i år, vi brukar alltid ses på bloggevent och snyggare mamma får man leta efter. Trots att hon är ganska ny i branschen så känns det som att hon inte har gjort något annat. Kika in hennes blogg vetja!

Bianca

Bianca känner jag minst i det här gänget, vi har träffats på ett par event och middagar och jag älskar redan hennes energi så det ska bli jättekul att få se mer av henne nu när vi ska dela kontor.

Margaux

Margaux är verkligen efterlängtad på vårt kontor, en riktig liten glädjespridare och så kommer hon ju plus en, världens sötaste Arnold kommer följa med hit ibland. Perfekt, då kan jag hänga lite med honom och försöka trigga det där obefintliga bebis-suget som lyser med sin frånvaro, hehe.

Dasha

Vårt underbara ryska tillskott! Dasha älskar rosa, glitter och allt som skimrar som man annars ser så sällan här i lilla landet lagom, jag tror att Dasha kommer bli en frisk fläkt i vårt kontorsgäng. Jag har känt Dasha länge nu, vi har rest tillsammans, festat tillsammans och hittat på så mycket kul ihop, det ska bli härligt att få se lite mer av henne till vardags nu också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gulle dig, detsamma!! <3 Så peppad på vårt kontor!!

  josefindahlberg 2017-09-07 13:10:13
  Svara
 • Asso shit – det är bara ett kontor?! Verkar som om du har alldeles för lite att göra när du lägger ner så mycket energi på sånt här. Get a life! Kanske dags att skaffa dig något meningsfullt att göra? Välgörenhet kanske?

  Linn 2017-09-07 12:09:43
  Svara
 • Låter som ett väldigt härligt gäng! ?

  Clara, Bossbloggen 2017-09-07 09:55:14 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson