Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PANDORA X LINN HERBERTSSON Kom och träffa mig i butiken på torsdag!

inlägget innehåller reklam för Pandora

God kväll favoriter! 

Det är fullt ös den här veckan, jag är ju i Hong Kong hela nästa vecka så jag jobbar även kvällar för att jobba ikapp. Och det bästa av allt är att jag har ett event tillsammans med Pandora nu på torsdag kväll (7/9) och ni är välkomna! Vi kommer hålla till i deras flaggskeppsbutik på Drottninggatan 59 här i Stockholm mellan 18.00-19.30 och osar gör ni till bästa evangeline.cartiers@metro.se.

Kom och häng med mig, snacka lite skit och kika in deras magiska utbud och alla nyheter från deras kampanj DOSeeTheWonderful. Jag var nere i butiken igår och valde ut mina favoritsmycken som jag ska ha på mig på eventet på torsdag och de har så mycket fint. Vi bjuder på bubbel, snittar och grymma erbjudanden!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand