Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PANDORA X LINN HERBERTSSON Kom och träffa mig i butiken på torsdag!

inlägget innehåller reklam för Pandora

God kväll favoriter! 

Det är fullt ös den här veckan, jag är ju i Hong Kong hela nästa vecka så jag jobbar även kvällar för att jobba ikapp. Och det bästa av allt är att jag har ett event tillsammans med Pandora nu på torsdag kväll (7/9) och ni är välkomna! Vi kommer hålla till i deras flaggskeppsbutik på Drottninggatan 59 här i Stockholm mellan 18.00-19.30 och osar gör ni till bästa evangeline.cartiers@metro.se.

Kom och häng med mig, snacka lite skit och kika in deras magiska utbud och alla nyheter från deras kampanj DOSeeTheWonderful. Jag var nere i butiken igår och valde ut mina favoritsmycken som jag ska ha på mig på eventet på torsdag och de har så mycket fint. Vi bjuder på bubbel, snittar och grymma erbjudanden!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson