Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 36

veckans planer

Hej måndag! Jag, Michaela och Alexia sitter på kontoret och myser, det ösregnar utanför fönstrena, det känns helt ok när man kan sitta här tillsammans och nu ska vi kila ner till våning fyra och visa Alexia (som är en av de nyinflyttade) frukosten som no18 bjuder alla medlemmar på under måndagsmorgnar. Idag ska jag äta lunch med Johan som fyller år och så har jag ett möte nere på stan, annars hittar ni mig här. I morgon ska jag fota ett samarbete på förmiddagen och sedan har jag roliga möten hela eftermiddagen och så avslutar jag dagen med innebandy! På onsdag är jag i Norrtälje hela dagen och på kvällen ska jag på after work med Nanna och sedan möta upp Mattias för middag och date night. Vår date night förra veckan blev inställd på grund av en akut säljkonferens men så blir det ibland. På torsdag ska vi äta frukost tillsammans med hela gänget som flyttar in på vårt kontor den här veckan, det ska bli så kul att bli fullt hus, äntligen! På eftermiddagen ska jag och några av tjejerna iväg till en träff som Lindex håller i tillsammans med Flattered och på kvällen har jag ett event tillsammans med Pandora som ni snart kommer få inbjudan till. Vi har inte riktigt bestämt om vi åker ut till landet på torsdag kväll och jobbar därifrån eller inte, vi har satt igång med att planera renoveringen av vår lägenhet nu så vi kanske kommer behöva göra lite ärenden i stan, annars jobbar vi från landet på fredag. I helgen kommer Mattias mamma ut till landet och hänger med oss och sedan stannar hon kvar där och passa Charlie när vi åker till Hongkong på söndag, woohooo!

veckans bästa

Ehhh, Hongkong! Jag är så laddad och ska sätta mig och planera våra middagar och annat kul idag!

veckans sämsta

Får jag säga pass på den idag? Jag har suttit i fem minuter nu och försökt komma på något dåligt med den här veckan men jag är alldeles för glad och positiv efter morgonens härliga yogapass och med Hongkong i sikte.

veckans låt

America – A horse with no name, en riktig gammal goding med andra ord. De spelade den i ett avsnitt av vänner som jag slökollade på i helgen och sedan dess har den gått på repeat på min Spotify, Mattias håller på att bli galen på mig, haha, men den gör mig på så bra humör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Linn!
  Jag har tänkt på detta förra gånger och nu måste jag skriva ngt ? Det är många gånger du har svårt att hitta på ”veckans sämsta”, vilket är helt fantastiskt! Men Istället för att sitta och försöka hitta på något dåligt, vänd på det och säg veckans utmaning. Det kan ju vara ngt tråkigt utmanande, eller roligt utmanande, läskigt utmanande… ett litet tips och feedback. Kram och tack för en bra blogg!

  Elin 2017-09-04 19:05:55
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Haha, tack för så bra och konstruktiv kritik, det älskar jag! Jag ska suga lite på förslaget om att lägga till ”Veckans utmaning” i Veckans planer men anledningen till att jag tog med Veckans sämsta från start är för att jag är väldigt optimistisk och nästan kan bli lite på gränsen till för positivt här i bloggen, hehe. Så jag tänkte att det var ett bra sätt att tvinga mig själv att reflektera över mindre bra saker så att ni läsare inte tror att mitt liv konstant är en dans på rosor. Förstår du hur jag tänker? Men tack för din kommentar och jag ska som sagt överväga det. Kanske lägger jag till Veckans utmaning men behåller Veckans sämsta för ditt förslag var riktigt bra. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 10:57:49
   Svara
 • Så spännande och kul med Hong Kong!

  Josefine 2017-09-04 12:16:17 http://www.bluedent.se/
  Svara
 • Men ÅH så härligt med Hong Kong! Missa inte Ho Lee Fook, en asian fusion restaurang där man tar in och delar på maträtter!
  P.S Var beredda på att det kan vara skakigt ju närmre ni kommer Hong Kong. Inte flugit en enda gång utan att det varit turbulent när man passerat Ryssland (men så kan det ju vara jag som har otur när jag flyger mot Asien).

  Mona 2017-09-04 11:53:14 http://www.monadoust.se
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Vi slapp turbulensen helt som tur var, så skönt 🙂 Och tack för tipset, Ho Lee Fook var magiskt! Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-03 10:54:08
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson