Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en helg på landet

Hej söndag!

Min trötthet från veckan har suttit i hela helgen och trots att vi gick hem kort efter middagen i fredags så sov jag halva dagen igår, hehe. Jag vaknade och åt frukost vid nio sedan somnade jag om och sov till tolv, då hoppade vi in i bilen och åkte till landet. Vi fick någon timmes sol men annars har det varit molnigt hela helgen, ganska mysigt om ni frågar mig.

Vi började kolla den nya säsongen av Narcos och mitt under första avsnittet somnade jag och sov i tre timmar till. Jag vet inte varför jag är så trött men jag försökte bara lyssna på min kropp och göra som den sa åt mig och idag är första dagen på en vecka som jag känner mig hyfsat pigg så jag antar att det hjälpte.

I morgon är det ny vecka och det är fullt ös så det blir en fortsatt lugn helg med några avsnitt av Narcos i kväll så att jag är ordentligt utvilad i morgon. Jag hoppas ni har haft en mysig helg hjärtan, puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Min sambo jobbar som lärare och han har varit rejält trött denna vecka. Jag tror det handlar om att ”alla” nu jobbar 2-3 veckor efter semestern och att kroppen helt enkelt blivit trött av alla intryck och att förkylningstiderns kanske är på gång igen. Jag tänker börja med avkok på ingefära nu kommande vecka så förhoppningsvis motar jag bort lite virus.. 😊 men har man möjlighet att lyssna på kroppen så är det klart det bästa. Ta hand om dig ❤

  Li 2017-09-04 00:26:45
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Jag håller med, och tröttheten har släppt nu så det är säkert som du skrev 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-03 10:53:37
   Svara
 • Ni har det så fantastiskt fint på landet och det ser sååå härligt ut varje gång ni är där! 🙂

  Johanna 2017-09-03 20:03:48 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Jag är också sjukt trött denna perioden. Testa blutsaft du kanske har järnbrist? Jag känner att det har hjälpt mig en del ☺️

  Alma 2017-09-03 19:07:50
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind