Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jobbar hemifrån

skor från Steve Madden med pälsbollar här (annonslänk)

Hej älsklingar!

Dagen igår gick i ett efter vår presentation hos Mindshare. Jag bad en kollega på Metro Mode att ta lite bilder när jag pratade men ljuset var för dåligt så de blev alldeles suddiga. Min nästa föreläsning är i oktober och den kommer även ni kunna komma på, då ska jag ta med mig Matilda som får ta lite bra och fina bilder så att ni får se.

Jag var precis inne på Petras blogg och såg att kontoret är färdig-målat, hurra! Jag klättrar nämligen på väggarna här hemma och saknar kontoret så mycket så jag ska bara lägga upp det här inlägget och sedan kilar jag över dit.

Idag myser jag runt i de här söta skorna från Steve Madden. Jag har sett dem i ett skyltfönster i närheten av vårt kontor och varit så nära på att köpa dem men det var först när Stina hade de här fast i svarta i helgen som jag valde att slå till. Hon gick nämligen i god för att de är supersköna och jag kan inte annat än att hålla med. Lite härligt med platta skor med platå också så att man blir lite längre även om det inte är klackar.

Puss på er så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jobbar också hemifrån idag, kan vara så himla mysigt ibland om man piffar till det lite 😉 Har missat vad du höll för föreläsning (?) men måste läsa ikapp, lät ju grymt!!

    ISA 2017-09-01 13:29:47 http://isabyl.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand