Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

front row och faux fur

Hej fredagskväll! 

Om ett tag ska jag möta upp den här lilla pinglan till höger om mig och hela gängest som vi var på Mykonos tillsammans med! Vi ska ha lite reunion och äta middag på Bardot i kväll. Galet att det redan är en månad sedan som vi hade världens roligaste semester tillsammans, samtidigt som det känns som hundra år sedan det var sommar och vi var utomlands. Konstigt det där!

Jag hade egentligen tänkt sitta och jobba in i det sista innan jag kilar iväg på middag men jag kom precis på andra tankar, några av de andra ska mötas upp på fördrink och det här har varit en sådan där vecka då jag känt att jag inte riktigt räcker till ni vet. Men istället för att kämpa på i en timme till och känna mig oduglig så skiter jag helt enkelt i det och gör mig iordning och drar och hänger med mina vänner.

Jag borde överlag bli bättre på det, att jobba med en blogg är lite som att plugga, man kan alltid göra mer och jag ska försöka lära mig att släppa taget. Allting handlar om att planera sin tid och den här veckan kom planeringen i kläm för jobb som dök upp i sista sekunden men nästan vecka är jag förhoppningsvis back on track igen.

Puss på er mina favoriter, ha en underbar fredagskväll!

innehåller annonslänkar – kostym Viktoria Chan, pälstofflor Topshop och rosa pälsa Day Birger et Mikkelsen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Helt rätt beslut! Har också blivit varse om hur dumt det är att pressa sig i såna lägen. Bättre då att checka ut och ta en paus då man gör något helt annat! 🙂

  Clara, Bossbloggen 2017-09-03 08:25:25 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Hej Linn!

  Vad hände med ditt smyckeföretag Fred Patrone? Jag kanske har missat något inlägg under sommaren men kan inte minnas du sagt något om det på länge?
  Kram!

  Marie 2017-09-02 16:41:29
  Svara
 • Hej! Ser ut som att bilden är tagen med blixt men din bas (smink) ser så fin ut ändå (ibland blir allt med tex SPF så väldigt vitt/reflekterande). Vad är det för foundation/produkter?

  Julia 2017-09-01 22:26:06
  Svara
 • vilka sminkprodukter använder du? Du e så fin!

  julia 2017-09-01 18:50:57
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind