Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

front row och faux fur

Hej fredagskväll! 

Om ett tag ska jag möta upp den här lilla pinglan till höger om mig och hela gängest som vi var på Mykonos tillsammans med! Vi ska ha lite reunion och äta middag på Bardot i kväll. Galet att det redan är en månad sedan som vi hade världens roligaste semester tillsammans, samtidigt som det känns som hundra år sedan det var sommar och vi var utomlands. Konstigt det där!

Jag hade egentligen tänkt sitta och jobba in i det sista innan jag kilar iväg på middag men jag kom precis på andra tankar, några av de andra ska mötas upp på fördrink och det här har varit en sådan där vecka då jag känt att jag inte riktigt räcker till ni vet. Men istället för att kämpa på i en timme till och känna mig oduglig så skiter jag helt enkelt i det och gör mig iordning och drar och hänger med mina vänner.

Jag borde överlag bli bättre på det, att jobba med en blogg är lite som att plugga, man kan alltid göra mer och jag ska försöka lära mig att släppa taget. Allting handlar om att planera sin tid och den här veckan kom planeringen i kläm för jobb som dök upp i sista sekunden men nästan vecka är jag förhoppningsvis back on track igen.

Puss på er mina favoriter, ha en underbar fredagskväll!

innehåller annonslänkar – kostym Viktoria Chan, pälstofflor Topshop och rosa pälsa Day Birger et Mikkelsen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Helt rätt beslut! Har också blivit varse om hur dumt det är att pressa sig i såna lägen. Bättre då att checka ut och ta en paus då man gör något helt annat! ?

  Clara, Bossbloggen 2017-09-03 08:25:25 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Hej Linn!

  Vad hände med ditt smyckeföretag Fred Patrone? Jag kanske har missat något inlägg under sommaren men kan inte minnas du sagt något om det på länge?
  Kram!

  Marie 2017-09-02 16:41:29
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej där, jag skrev i våras om att Henric som var majoritetsdelägare valde att avveckla bolaget. Det var ett gemensamt beslut oss emellan så klart och vi andra delägare fick frågan om vi ville driva det vidare men jag tror inte riktigt på att driva vidare ett bolag om initiativ-tagaren hoppar av. Massa kramar!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 10:49:39
   Svara
 • Hej! Ser ut som att bilden är tagen med blixt men din bas (smink) ser så fin ut ändå (ibland blir allt med tex SPF så väldigt vitt/reflekterande). Vad är det för foundation/produkter?

  Julia 2017-09-01 22:26:06
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Yes, bilden ovan är tagen med blixt och jag håller med, många ansiktsprodukter med solskydd blir man lite vit av. Jag använder Elizabeth Ardens Prevage citysmart som även skyddar mot avgaser och dylikt. Det är spf 50 men den är lite lätt beige i färgen så man blir alltså inte vit av den. Tips!

   Linn Herbertsson 2017-10-03 10:47:41
   Svara
 • vilka sminkprodukter använder du? Du e så fin!

  julia 2017-09-01 18:50:57
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Tack snälla, som bas använder jag Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation, Contour Kit från Anastasia och Chanels solpuder under sommaren. 

   Linn Herbertsson 2017-10-03 10:44:46
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson