Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

blommig kostym

kavaj och byxor Zara // linne Na-kd // skor Christian Louboutin // väska Louis Vuitton // halsband Engelbert

Jag har varit på Whyreds visning i Spegelsalen på Grand Hotel idag, sedan gick jag hem om för att gå ut med Charlie och jobbade lite och sedan skulle jag på ByMalinas visning men jag somnade på soffan och vaknade inte av mitt alarm. Då är man trött och jag gissar att jag behövde sova för Charlie väckte mig redan halv sex i morse och sedan kunde jag inte somna om. Ibland känns hundlivet lite som att man har småbarn, haha.

Det var härligt med en dos av modeveckan och framförallt att de har bytt location från Berns till Grand Hotel, kul med lite nytt men nu räcker det med modevecka för mig för den här gången. Nu ska jag hoppa i mina träningskläder och gå ner på ett långt och svettigt Vinyasa-yogapass på gymmet. I kväll ska jag bara mysa med Charlie, Mattias är nämligen på säljkonferens så vi ska ha tjejkväll och jag ska passa på och göra något som inte Mattias tycker om, t.ex. ha Disney-film maraton, haha, det var längesen nu!

Ha en fin kväll hjärtan så hörs vi i morgon bitti, kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand