Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att tala inför publik och modevecka i Stockholm

Hej älsklingar!

Jag har precis kommit till kontoret, jag började min morgon med en tidig presentation hos IUM som är kund till Metro Mode där jag pratade om influencer marketing och hur man som företag kan marknadsföra sig med hjälp av influencers, så kul! Jag älskar att prata inför folk och blir inte det minsta nervös längre. Redan i gymnasiet fattade jag tycke för att stå framför människor och hålla låda och läste retorik som extraval i tredje ring. Det viktigaste när man pratar inför människor tycker jag är att vara sig själv och jag hörde en gång någon säga ”att man alltid ska vara mer påläst än sin publik” vilket verkligen stämmer. Annars kan det bli jobbigt när man får följdfrågor eller om någon ifrågasätter det du precis har sagt. Samtidigt måste man vara ödmjuk inför att det finns så otroligt mycket statistik och vetenskap idag så man kan omöjligt läsa allt men jag älskar att läsa och läser egentligen alldeles för mycket om content- och influencer marketing men jag tycker det där så himla kul. Det skulle jag säga är punkt två när man ska tala inför människor, det ska vara ett ämne man brinner för, det blir så mycket lättare att inspirera då.

Tro det eller ej men jag gillar inte alls att hålla tal på bröllop och liknande, då är det så mycket känslor involverat. Jag glömmer aldrig när jag ställde mig upp och höll tal på mitt ex 25-årsfest inför hans närmsta 130 vänner och familj, haha. Vi hade bara bott tillsammans i en månad så många som var där hade jag aldrig ens träffat. Då var jag nervös kan jag lova men det gick riktigt bra om jag får säga det själv, lite sämre gick det när min bästa tjejkompis Maria gifte sig på Mallroca för två år sedan. Det är den lyckligaste dagen i mitt liv hittills och alla känslor svämmade helt enkelt över så hade ni sett mig då hade ni inte trott på ett ord av vad jag har skrivit hittills, haha. Men det är en vanesak som med allt annat och när jag får tillfälle att hålla tal så gör jag gärna det för att försöka träna bort min nervositet, jag tror verkligen på att man ska utmana sina rädslor.

I morgon håller jag i nästa presentation inför en annan av våra kunder och jag ska ta med min kamera då och se om det blir tillfälle att knäppa av någon bild. Det vore kul att visa er! Om en liten stund ska jag kila iväg till Day och äta lunch med Tess och sedan blir det modeveckans första visning som Whyred står för. Kika in lite senare så kommer hela min outfit upp!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand