Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder, kräftskiva på Långängen, ett bakslag och gravidmys

Hej hjärtan, här kommer lite bilder från min helg! I fredags var det egentligen tänkt att jag skulle ha på mig min blommiga byxdress men jag är så glad att jag tänkte om för det var riktigt kallt på kvällen så det blev en betydligt höstigare outfit med långbyxor och kappa.

Upp med handen, alla tjejer som gillar att sitta bredbent? Jag är lite antingen eller, antingen gillar jag att sitta med benen i kors och rak i ryggen eller så sitter jag så här. Gärna när jag har högklackat, kanske inte på en fin restaurang men definitivt på väg dit i taxin! Mattias bara kollar på mig och skakar på huvudet när jag gör det, haha.

Så här mysigt hade de dukat upp i ladan ute på Långängen där kvällens födelsedagsfest skulle äga rum…

…och så här idyllisk är ladan utifrån. Har ni varit på Långängens Gård? Innan vi köpte lantställe var vi alltid där på helgerna och åt lunch på deras mysiga restaurang. Det ligger på Lidingö men långt ifrån all bebyggelse så det känns verkligen som att komma ut på landet.

Det serverades kräftor men Lucas och Thompa hade tänkt till för vi fick även sliders och mini-paj, jag tappade räkningen på hur många jag åt för att grunda så att snapsen inte skulle slå lika hårt. Och som ni vet så tog min kväll slut ganska tidigt när jag fick en bild på graven och inte kunde slå bort tankarna så då beställde jag en Uber och åkte hem.

I lördags vaknade jag tidigt och var jätterastlös så jag väckte Mattias och Charlie vid nio och så åkte vi raka vägen ut till landet. Det var strålande sol så jag hoppade i bikinin och tog ett dopp i poolen.

På eftermiddagen kom Stina ut och vi tog en lång promenad och gick ända från oss till Bullandö där vi drack en kaffe i solen…

…med den här utsikten. Jag kommer sakna sommaren!

Den här bestämda, lilla damen var så klart med och var alldeles slut efter den långa promenaden och väldigt hungrig. Det är det hon försöker förmedla till mig med den här blicken, haha.

Jag kan inte riktigt förstå att det snart tittar ut en bebis härifrån, det var i alla fall väldigt mysigt att få ut Stina till landet. Jag vill ha så mycket kvalitetstid med henne som möjligt innan Maxi kommer, då ska det så klart bli väldigt kul att få träffa honom också. Overkligt!

När vi kom hem efter vår monsterpromenad så lagade Mattias min favoriträtt Kyckling Paillard, har är så grym på den…

…och sedan bestämde vi oss för att spela en runda Monopol. Mattias hade aldrig spelat men fattade snabbt tycke för det! Jag utklassade Stina och det såg ut som att jag skulle ta hem hela skiten men då vände Mattias hela spelet och utklassade i sin tur mig. Nybörjartur kallar jag det, hehe!

Jag gick upp tidigt i söndags och körde ett yogapass uppe i gymmet innan de andra vaknade och den här helgen tydde Charlie sig verkligen till Stina, så mysigt!

Vi dukade upp en stor frukost ute i solen…

innehållandes allt vi kunde tänka oss och var sugna på!

Det gäller att passa på att äta utomhus med den här utsikten nu innan hösten kommer och det blir för kallt!

När Stina åkte hem somnade jag ute på terrassen och sov som sagt i två timmar innan jag vaknade till liv igen. När vi hade varit i affären tog vi en lång promenad med Charlie och gick ner till vattnet.

Jag är så tacksam för att jag fick avsluta min helg så här, en helg som började sådär men som blev riktigt bra i slutändan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand