Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 35

veckans planer

Det är modevecka i Stockholm och än så länge har jag inte osat till en enda visning. Jag ska sätta mig och gå genom inbjudningarna nu och se om jag ska gå på en eller två stycken. I eftermiddag ska vi tömma vårt gamla kontor och göra i ordning så att nästa hyresgäster kan flytta in. Vårt nya kontor ska målas i veckan och är förhoppningsvis klart för inflyttning i början av nästa. På tisdag morgon har bästa Metro Mode en mysig frukost i Gamla Stan för att kicka igång modeveckan och på eftermiddagen har jag lite möten på No18 och innebandy på kvällen, det har jag sett fram emot i en vecka nu sedan sist. På onsdag morgon ska jag hålla en presentation för en kund till Metro Mode och på kvällen har jag och Mattias date night! På torsdag börjar min morgon på samma sätt, med dragning på en mediebyrå som vi jobbar med och sen ska jag äta lunch med min bästa Cecilie och annars ska jag bara jobba från kontoret hela dagen och på kvällen ska jag träffa Martin, kolla hans nya lägenhet, äta middag och eventuellt förbi ett event. På fredag blir det också heldag på kontoret och på kvällen ska vi äta middag med hela gänget som vi var på Mykonos med, jag längtar, jag har saknat dem massor sedan vi kom hem!

veckans bästa

Det kommer en ny Mamma Mia film, jag råkade sätta på Nyhetsmorgon i helgen precis när de visade en bild från Pierce Brosnans Instagram så jag var tvungen att gå in och kika lite på den (@piercebrosnanofficial). Hur gullig och underbar verkar inte han förresten? Så helylle och söt med alla bilder på hans fru och barn. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den första Mamma Mia-filmen och längtar verkligen efter den nya. Jag har velat gå på Mamma Mia The Party jättelänge nu så det kanske är dags att boka ett bord med några kompisar där i höst, hehe. Det enda problemet är att jag är lite ensam om min kärlek för ABBA så jag får väl se vem jag lyckas lura med mig.

veckans sämsta

Att Anna Kinberg Batra har avgått! Eller egentligen tycker jag att det är bra för jag har inte heller något förtroende för henne , men jag gillade verkligen henne i början och tycker det är synd att hon inte spelade sina kort bättre. Det ska bli intressant att se vem som tar hennes plats och just nu hoppas jag bara att det blir en riktigt karismatisk ledare som på ett trovärdigt sätt kan påverka och inspirera människor att göra rätt så att inte valet i september nästa år slutar med majoritet för ett främlingsfientligt parti.

veckans låt

Har ni hört Calvin Harris nya låt Feels med Katy Parry och Pharrell? Ren magi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag vet inte vilka nyheter du läser men moderaterna har väl varit ganska så främlingsfientliga på senaste så om du inte vill ha ett sånt parti som majoritet kanske du borde tänka om….. Kram!

  Emma 2017-08-30 18:01:02
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag tänker exakt samma sak. Läs på om moderaternas politik – inte bara deras partiprogram utan hur de faktiskt röstat för och emot förslag genom tiderna. Jag tror på riktigt inte att du kommer att känna likadant för dem längre om du gör det.

   Lis 2017-09-03 14:12:05
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand