Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på lite läsarfrågor

Hej fredag!

Jag har lite VAH (vård av hund) här hemma då Charlie varit dålig i magen hela natten så jag jobbar hemifrån idag! Jag har börjat svara på alla era kommentarer från de senaste veckorna och här kommer första vändan. Jag ska iväg nu under eftermiddagen och i kväll vankas det födelsedagsfest så jag fortsätter att svara på era kommentarer i helgen så kommer ett inlägg med resten upp så fort jag är klar. Ha en fin fredag så länge!

Vart kommer soffan ifrån? Ser fantastiskt fin ut i nyans osv…

Så fint ni har det. Fastnade för soffan. Var har ni köpt den?

Tack snälla, ja det är min favorit och den är extra djup vilket jag älskar! Den kommer från Sweef och du hittar den här (klick)!

Läser ikapp på din blogg.. Efter att ha skrollat ner och velat kommentera varje inlägg utan att göra det var jag tillslut tvungen! Alltså ert lantställe är så otroligt fint på alla sätt! Det känns verkligen perfekt! Drömmigt, om de nu är ett ord! Sen älskade jag inlägget om när ni badade och grillade på engångsgrillen, med bild på en kladdig korv!! Inte var dag man ser ”mänskliga” bilder på bloggar nuförtiden. Lite mer sånt skulle vara kul!! Och du, bilderna på dig i den blårandiga blusen, du är så otrooooligt vacker! Varje gång jag ser en bild på dig tänker jag ”WOW”!

Tack snälla du! Och vad kul att du gillar vardagsbilderna, själv älskar jag ju lite mer ”perfekta” bilder men gör mitt bästa för att blanda så det känns äkta här inne också. Tack för din kommentar och peppen, kram!

Hej! Var kommer din gråa t-shirt på första bilden från? Med vänlig hälsning, Cilla

Hej där, min GRL PWR t-shirt kommer från Nakd och du hittar den här (annonslänk). Kram!

Och jag som så länge har letat efter en snygg genomskinlig neccesär!!!

Kika på Sephora om de fortfarande har den här eller så brukar Victoria’s Secret ha fina genomskinliga också!

Hej Linn, Tack för en fin blogg! Har du tips på lite härliga restauranger i London, vi åker iväg på en weekend med tjejerna i oktober för en helg med mat, drinkar och dans. Brunch intas självfallet på Chiltern firehouse, och en Han yard hotel, vi funderar på en middag i The shard för utsikten, har du tips på någon härlig party-restaurang? 

Hej där! Tack för din kommentar. Åh, Chiltern Firehouse är min favorit, magiskt ställe så ni gör helt rätt i att äta brunch där. Middagen är inte lika bra om du frågar mig. Jag har aldrig varit i The Shard dock och risken med sådana ställen är ju att det blir lite turistigt men är det främst utsikten ni är ute efter så kör. Ett av mina favorithotell är London Edition som bara är så vackert, det funkar både för en middag eller en fördrink. Mitt tips är att ni kör fördrink på ett ställe och middag på ett annat för att hinna se så många härliga ställen som möjligt. Sketch är en klassiker och ni har säkert sett bilder på deras äggformade toaletter, maten där är bra och de har även en bar där de serverar Afternoon Tea om ni är mer sugna på det. Sedan skulle jag äta en middag på något mer avslappnat ställe i Soho någon kväll, jag älskar Soho och det är väldigt genuint, min favoritrestaurang är så klart Blanchette som min bästa väns man och hans bror har startat. Hälsa från mig om ni bokar bord där! De har även en restaurang på Brick Lane med samma namn, Brick Lane är ett lite mer ”ruff” område i London men så kul att se. Det finns många bra drinkställen däromkring också! Om ni har tid så ät lunch på Bone Daddies Ramen Bar någon dag, magisk mat men superenkelt koncept. Det går inte att boka bord så var beredda på att få köa lite, det brukar dock gå ganska fort. Ja, listan kan göras hur lång som helst, hehe! Och just det, Sexy Fish var väldigt populärt i vintras, bra restaurang att gå till om man vill komma i feststämning men jag har hört att klientelet inte är riktigt lika bra nu som när de öppnade. Ha en underbar helg i London, kram!

Hej linn! Var är outfiten köpt och var det längesen? Så fin!!

Tack snälla, den kommer från Gina Tricot och är tyvärr köpt förra året!

SÅ himla fint! Men är det solen som gör att huset ser terracotta färgat ut? Visst sa du att ni målade grått?

Tack! Ja, hehe, det är ljusgrått men träet är fortfarande så nytt så det har inte riktigt bleknat. Vi ska eventuellt måla huset en omgång till så det täcker ännu mer. Först hade vi tänkt avvakta då träet så småningom bleknar men det verkar ta tid.

Ah vad fint! Jag och min man har precis kopt varat forsta hem tillsammans och inflyttning ar i December. Du har helt fantastiskt kansla nar det kommer till inredning – det vore jattekul om du gjorde ett inlagg, eller kanske en serie av inlagg, med inredning per rum i hemmet (t.ex. ett inlagg om vardagsrum, ett om kok etc.) och tipsar om mobler, detaljer etc. i en lite billigare / budget prisklass? Kram

Tack Sandra! Jag har gjort en del liknande inlägg som du hittar under tagen lantställe här (klick!) Bläddrar du tillbaka så hittar du alla inlägg där och nya kommer efter hand. Lycka till med ert första gemensamma hem, så kul ju! Kram!

Åh vad fin du är! Vart kommer din snygga outfit från? Kram!

Tack snälla, skjortan kommer från Zara och örhängena från H&M. Kram!

Jättekul att se lite mer av huset och omgivningarna, och vad glad och härlig du är. Så fin kaftan du har på dig vad kommer den ifrån?

Åh, min vita kaftan som jag har på mig i min vlogg från landet köpte jag i butiken på Gran Folie som är en strandklubb på Mallorca. Tjejen som sålde den sa att den var från Ibiza men jag tror det blir svårt att hitta på nätet tyvärr. Hoppas du hittar någon liknande istället som du tycker om. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand