Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vilken färg ska vi ha på kontoret?

God morgon torsdag!

Jag gick till kontoret innan jag ska på ett yogaevent nere på Story Hotel nu klockan halv nio. Jag somnade tidigt igår och vakande halv sju i morse och kunde inte somna om så det var lika bra att gå hit och få lite gjort innan yogan. Igår testade Petra och Carro lite olika potentiella väggfärger till vårt nya kontor. Dem verkar mest inställda på den ”babyblå” färgen längst upp till vänster.

Jag tycker nog att den är lite för ljus och är mer sugen på den längst upp till höger(den är lite mörkare i verkligheten än på bilderna)! Fast egentligen spelar det inte mig så stor roll vilken färg det blir, här kommer bli så snyggt oavsett och jag fick en massa inspiration till vår ommålning där hemma. Det blir med största sannolikhet den längst ner i mitten eller den högst upp till vänster som kommer få pryda våra vardagsrumsväggar i höst.

Vilken färg gillar ni bäst? Fler bilder av kontoret kan ni se här(klick)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gillar den längst upp till höger, lite kall och krispig, ser ”renare” ut än övriga som är underbara allihop, fast den i mitten längs ner tycker jag nog är lite för mörk. Skulle man kunna få veta färgkoden på den högra längst upp tro?

  Lan 2017-08-25 02:35:46
  Svara
  • Svar på Lans kommentar.

   Åh, jag älskar den också! Jag tror det blir den till vårt vardagsrum hemma! Den heter AD31

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:34:46
   Svara
 • Alla färger är ju fantastiska på sitt sätt, men personligen gillar jag den längst ner till höger bäst. Varför? Inte för ljus, inte för mörk hehe… Nästan lite turkos-akvarie-aqua-färg… mm… jättefin :). Tänker på mörka vinterdagar (som det ju är många av) då det säkert är extra härligt att omges av en litte ”piggare” färg.

  Kommer garanterat bli fantastiskt – oavsett vilken färg! En sån lyx, herregud! 😀

  Catarina 2017-08-24 10:17:51
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand