Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

blommig jumpsuit till fest

blommig jumpsuit Zara // väska Celine // skor Louboutin 

Jag ÄLSKAR den här jumpsuiten!

Förra veckan hade jag den här jumpsuiten från Zara till ett par gympaskor och i morgon ska vi på fest så då åker den på igen till mina Louboutins! Den passar lika bra till vardags som till fest och jag får så mycket komplimanger för den. Jag tror dessutom att den får följa med mig till Hongkong, upptill känns den lite kimono-inspirerad så jag tror att den kommer göra sig riktigt bra där.

I våras lovade jag mig själv att min garderob ska bli lite mer färgglad, jag gillar ju främst svart, grått och beige och jag måste ändå säga att jag har blivit bättre. Det är å andra sidan så mycket lättare att klä sig i färg under sommaren men jag ska försöka fortsätta med lite färg i höst och vinter.

Nu ska jag kila hem och lämna Charlie som har varit med mig på kontoret hela dagen och sedan tillbaka till kontoret och ta följe med tjejerna, i kväll har Joanna styrt middag på Haymarket tillsammans med Estee Lauder, det ska bli så mysigt. Mattias har kick off på landet men det ska bli ganska mysigt att vara ensam hemma i natt, jag minns inte senast jag sov ensam!

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Oj så fin jumpsuit, klär dig verkligen!

  Sofia 2017-08-25 16:42:15
  Svara
 • Så fin på dig!

  Jo måste bara berätta att jag blev så sugen på att prova ”ditt” brödrecept (kavring). Köpte hem ingredienserna igår och fick något ryck att jag inatt ställde mig och bakade!
  Säger bara TACK!!!!
  Min mamma som fick detta till frukost bara log vid varje tugga ???
  Ha en fin dag finis.

  S 2017-08-25 11:18:11
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Så himla kul att du tyckte om det! Och mamsen också, det värmer mitt hjärta! Massa kramar och ha en fin eftermiddag!

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:35:17
   Svara
 • Du vet att kimono är japanskt och inte har något att göra med Hong Kong va? Det är som att säga att någonting är lederhoseninspirerat och därför gör sig bra i Sverige.

  Victoria 2017-08-24 22:12:25
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hmm, det visste jag säkert men tänkte mer asiatiskt, helt fel av mig kanske men ja, jag generaliserar. Tycker dessutom att lederhosen känns lite nordiskt, haha!

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:32:45
   Svara
 • Otroligt fin! Jag älskar den lite blå/gröna färgskalan 🙂

  Johanna 2017-08-24 20:00:51 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack vad kul att du gillar den, det ser ut som att det blir den ljusblå, bilder kommer när vi har målat om 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:31:07
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand