Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tillbaka till stan och rutiner

God morgon älsklingar!

Jag njuter varje sekund av att vara tillbaka i stan, i morse var jag på mitt första yogapass nere på gymmet och yoga på landet i all ära men oj vad det är skönt att yoga med instruktör igen. Jag tycker ändå att jag pushar mig själv ganska hårt när jag gör yoga men det blir alltid lite jobbigare när någon håller koll på en.

Jag har dessutom saknat vårt sovrum här i stan, vi vet inte varför men vi sover inte alls lika bra i sovrummet på landet så det är därför vi ska sätta upp lite mysiga gardiner, tavlor och kanske måla om väggarna där. Atmosfären i ett sovrum är så viktig tycker jag, det måste vara hög mysfaktor och jag trivs så bra i vårt sovrum i lägenheten sedan jag målade om.

Nu ska jag kila iväg till kontoret och jobba i några timmar innan jag ska möta upp min älskade Stina för lunch på Riche!

Vi hörs lite senare, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vart brukar du yoga i stan? Är det något särskilt ställe du skulle rekommendera? Jah och en vän funderar på att börja.
  Med vänlig hälsning, Sofie

  Sofie 2017-08-23 21:05:00
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie, jag yogar på mitt gym Metropolis som ligger på Birger Jarlsgatan i porten bredvid vår. Det var så jag kom in på yoga, för att de hade pass på vårt gym och jag älskar våra instruktörer där. De är typiska yogisar men kör hårda pass med mycket styrka. Lycka till med yogan, kram!

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:29:39
   Svara
 • Åh, vartkommer den fina randiga klänningen ifrån? Den som du lade uppgäromdagen. Svart med vita ränder. Eller så är det en kjol och top.

  Tack!😊

  JEnny 2017-08-23 12:29:24
  Svara
  • Svar på JEnnys kommentar.

   Åh, det är ett set med kjol och tröja som kommer från Zara men det var tyvärr över ett år sedan jag köpte det.

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:26:22
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind