Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

då har man gått och blivit med innebandy-lag

Ok, igår gjorde jag något av det roligaste på länge!

Jag mötte upp tjugo tjejer på Garnisonen vid Karlaplan och spelade innebandy i en timme. Hjälp vad jobbigt det var, svetten rann av oss men jäklar vad kul det var. Det var snart två år sedan som min tjejkompis Cassandra efterlyste om det fanns några härliga tjejer där ute som ville börja spela innebandy tillsammans.

Tråden rann dessvärre ut i sanden men innan sommaren var det någon som tog upp den igen och då tyckte Cassandra att det var dags. Så nu är vi ett stort gäng som ska spela innebandy tillsammans varje tisdag. En timme kändes nästan för kort och jag längtar redan till nästa tisdag när det är dags igen.

Jag känner Margaux, Dasha, Daniella, Emilia och Cassandra sedan innan men resten av tjejerna är helt nya för mig. Så jäkla kul! En av tjejerna fick dessutom gå hem med fläskläpp igår, stackarn, men jag älskar att alla tar det här på blodigt allvar. Senast jag spelade innebandy var i tonåren och då höll jag på med det ganska seriöst ett tag.

Jag är glad att bollsinnet finns kvar och det kändes riktigt bra igår förutom en tröskel som jag måste ta mig över. Det var exakt likadant som för femton år sedan när jag spelade sist. Jag gillar nämligen inte att bli puttad på med någons rumpan, alltså när någon försöker hålla mig borta från att ta bollen och skjuter ut sin rumpa, haha.

Jag kan inte alls förklara varför och rent instinktivt avviker jag istället och försöker springa före och möta motståndaren framifrån och få tag i bollen. Det är ju en fobi som jag måste lägga ner omedelbums, jag tycker inte att det är äckligt på något sätt, så det är nog bara att jag ska vänja mig. En gång i månaden har vi bestämt oss för att vi ska ha en coach på plats så nästa gång ska jag be om lite tips och tricks för att ta itu med det här, hehe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad roligt! Men nä, låter inte alls som någon praktisk fobi i den sporten, haha. Hoppas du kan jobba bort det och spela vackert! 😃

  Clara, Bossbloggen 2017-08-23 22:41:16 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Hej! Vart har du köpt den puder rosa klänningen du hade på kräftskivan?:)

  Paulina Hamed 2017-08-23 19:22:21
  Svara
  • Svar på Paulina Hameds kommentar.

   Det är ingen klänning utan en playsuit från Sabo Skirt, du hittar skjortsen härhttp://rstyle.me/n/crswhtbihhx och toppen här http://rstyle.me/n/crswiabihhx (annonslänkar)! Kram

   Linn Herbertsson 2017-08-28 15:27:30
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind