Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 34

veckans planer

Ny vecka! Det känns som att det är den här veckan som hösten kickar igång på riktigt, alla är hemma från semestern igen och mailen har börjat strömma in i samma takt som vanligt. Idag blir dock lite mjukstart med jobb från landet, jag ska klippa en film och jobba med ett samarbete som kommer upp i veckan och så ska jag gå en lång promenad med Charlie. I morgon förmiddag ska jag träffa Matilda och fota för första gången sedan innan sommaren, det ska bli så kul och jag har verkligen saknat henne. Resten av dagen ska jag hänga på kontoret och beta av min att-göra-lista. På onsdag blir det också kontorshäng och ett par möten, torsdag börjar jag med ett yogaevent som Jossan håller i på Story Hotel och på kvällen har Joanna en middag på ett mysigt hotel tillsammans med Estée Lauder. En eventdag helt enkelt och på fredag fortsätter det med en frukost på NK med Rebecca Minkoff och på kvällen ska vi på födelsedagsfest på Lidingö.

veckans bästa

Vi har bokat en resa till Hongkong! Jag har velat resa dit i flera år och Jonathan gav Mikaela en resa dit i födelsedagspresent och så frågade dem om vi ville följa med så vi åker dit andra veckan i september. Woho!

veckans sämsta

Jag är fortfarande trött efter lördagens fest, tvådagars-bakfylla kan ju vara det värsta som finns. Jag ska försöka råda bot på det idag med ett ordentligt yogapass så att jag får svettas ut lite gifter och i kväll blir det långpromenad med Charlie.

veckans låt

Lana del Rey – Get Free! Jag älskar hennes nya album och det här är min favoritlåt just nu. Magisk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Bilden gör att jag vill springa iväg till närmsta butik och köpa en kalender och sedan planera upp hela min höst! 😀

  Anna 2017-08-21 16:16:00 http://galaxystad.se/
  Svara
 • Haha.. är det där ditt ”jobb”? Fredagen bestod av en frukost och sen party på kvällen, riktigt proffsigt och engagerat!!
  Sluta lek att du är en s.k. ”business woman” när du uppenbarligen inte har något vettigt för dig för fem öre.
  Sorry not sorry 🙂

  Sophie 2017-08-21 14:49:52
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Äsch, jag jobbade hela tiden däremellan men jag vill inte rabbla upp allt jag sitter och gör om dagarna, då hade de här inläggen blivit riktigt tråkiga ;P Kram på dig!

   Linn Herbertsson 2017-08-28 14:42:30
   Svara
 • Hej Linn!

  Jag är ny på din blogg sedan kanske 1 månad tillbaka. Jag förstår att du Yogar mycket och att det är en bra träningsform. Du kanske har något gammalt inlägg om hur du började med Yoga och ol det är något särskilt program du kör annars skulle det vara intressant att läsa. Jag är själv sugen på att börja Yoga. Behöver hitta andningen och vill gärna åt träningen med smidiga muskler det ger 🙂 Jag vill helst kunna träna hemma för det passar mitt liv bäst. Har du några bra tips för att börja?
  Tack på förhand!

  Therese 2017-08-21 12:44:59
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej där, vad kul! Välkommen hit och hoppas att du ska trivas. Jag använder en tjänst som heter Yogobe som har massa yogakurser på nätet, det var med den som jag kom igång med min yoga hemma. Jag minns knappt var det kostar eftersom jag har det på autogiro men jag har för mig att det är runt 150 kronor i månaden. En annan läsare önskade ett inlägg om mina favoritpass på Yogobe så det kommer snart. Annars kan man säkert hitta bra pass på Youtube också, jag ska kika lite och återkommer. Jag rekommenderar även att du testar yoga på ett gym eller en yogastudio. Det är bra att ha en instruktör i början som visa hur man ska göra för att inte skada sig. Lycka till så länge, kram!

   Linn Herbertsson 2017-08-28 14:41:38
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand