Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

när världen är upp och ner lyssnar jag på ABBA och kör ett yogapass

Hej fredag!

Hur mår ni idag? Jag vaknade till sviterna av gårdagens tråkiga besked från Barcelona och det kändes som att det skulle bli en riktigt dålig dag. Men istället för att hoppa över mitt yogapass som jag först hade tänkt så släpade jag mig upp till gymmet, satte på ABBA på högsta volym och körde ett tungt jäkla pass.

Jag vet att jag knappt rör vid ämnet terrorism här i bloggen men just nu känns det lite för ogreppbart. Jag är nog inte en av de som vänjer mig vid dåden, visst är det kanske inte riktigt lika chockartat (tyvärr) när man läser nyheterna nu som det var första gången men varje gång det sker går jag genom en ganska utmattande inre process.

Det första jag gör när jag hör dödsantalet är att jag försöker föreställa mig varenda en utav dem, vilka de är, hur de ser ut och framförallt, vilka de lämnar efter sig. Sedan tänker jag på mamma och Matti, hur det var att förlora dem och vad de anhöriga nu har framför sig. Det här är ingen process jag kan välja bort tyvärr, den kommer av sig själv så istället för att försöka trycka bort känslorna så låter jag dem ta sin plats och efter sorgen och alla tankar blir jag otroligt trött.

Jag började mitt yogapass i morse med Dancing Queen, mammas låt, som gör mig både lite ledsen men så småningom glad och sedan forsätter jag med hela albumet Gold. Haha, Mattias och de flesta av mina vänner tycker jag är så märklig när jag sätter på ABBA på förfesten men deras låtar gör mig glad, samtidigt som jag känner massor. Jag gissar att det är för att jag förknippar ABBA så mycket med mamma.

Och jag är så glad att jag körde det där yogapasset i morse, jag fick rensa ut alla tankar och mår så mycket bättre nu. Resten av dagen har varit så mycket bättre, innan lunch lämnade vi landet och lämnade över till Mattias mamma som ska dit med en vän i helgen när vi ändå ska vara i stan. Lagom till lunch trillade jag in på Michaelas event som hon anordnade tillsammans med Nivea och Whyred på mysiga Hallwylska och efter det var vi några som tog följe bort till No18 och kikade på vår nya kontorslokal.

Vårt nya kontor är en dröm och jag tog en massa bilder som ni ska få se sen. Vi blir dessutom världens härligaste gäng som ska sitta här. Från och med den 1a september är vi inte längre fyra utan tolv personer och vi flyttar in i lokaler som är säkert tio gånger större än vårt förra rum. Alla gick precis hem efter vårt lilla kontorsmöte och jag ska jag sitta här och jobba en timme till innan jag möter upp Mattias och Jonathan nere på stan för en tidig middag. Klockan åtta ska vi på bio och se Dunkirk och det blir en lugn och mysig kväll så vi är ordentligt uppvilade i morgon när vi ska på stökig kräftskiva!

Mina tankar går ut till alla de drabbade och deras anhöriga i Barcelona!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand