Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vad tycker ni om min nya header?

Min dag har kantats av jobb, teknikstrul vilket har gjort att min arbetsdag blev mycket längre än vad jag hade tänkt och så har jag fotat en ny header. Vad tycker ni? Jag är så nöjd, den känns mycket naturligare och mer avslappnad än den gamla. Jag älskar att byta header, det känns som en ordentlig uppdatering av bloggen till något mycket nyare och fräschare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Du är en sån fin, skön och avslappnad tjej! Jag tycker inte riktigt den nya header lever upp till det då den känns lite stel och kal men det viktigaste är ju att du är nöjd med hur du marknadsför bloggen! ?

  Blue E 2017-08-18 20:27:40 https://blog.blue-e-music.com
  Svara
  • Svar på Blue Es kommentar.

   Tack fina du! Jag gillar den men tar till mig av din konstruktiva kritik till nästa header 🙂 Tack för din kommentar. Kram

   Linn Herbertsson 2017-08-28 14:28:12
   Svara
 • Jättefin! Du har så fina ögon! 🙂

  Johanna 2017-08-18 15:59:06 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Måste vara ärlig och säga att jag tyckte den förra var bättre och mer naturlig =) Kram

  Anne 2017-08-18 10:38:21
  Svara
 • Jättesnygg!!

  Frida 2017-08-18 08:14:48
  Svara
 • Snygg

  Joanna-livet med psykisk ohälsa 2017-08-17 22:35:01 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Du har väldigt fina bilder på ditt lantställe och jag blir så förundrad hur ni har råd med allt??

  Vi bor ju ändå i Sverige med dyr skatt osv. Vi har det relativt gott ställt i min familj, men kommer inte ens i närheten av den lyx du lever i.

  Du är generös som visar upp så mycket av er lyxiga tillvaro (du tjänar visserligen också pengar på det i och med bloggen), jag hade nog inte vågat 🙂

  Jag ska ärligt erkänna att jag blir lite avundsjuk!

  Sussie

  Sussie 2017-08-17 21:28:45
  Svara
  • Svar på Sussies kommentar.

   Hej där! Tack för din kommentar, jag förstår precis vad du menar! Och det kanske låter konstigt men sedan jag förlorade min mamma och bror så handlar allt om att leva här och nu. Det är över fyra år sedan de gick bort och sedan dess så har jag inte haft några riktiga framtidsdrömmar, ett tag var det t.o.m. svårt för mig att föreställa mig en framtid. Istället fokuserar jag på vad jag har här och nu och att försöka vara lycklig i vardagen. Jag är så otroligt tacksam för vårt lantställe och att vi kan resa och ha det som vi har det och det finns inte mycket mer jag önskar mig i livet just nu. För mig har det varit så viktigt att kunna landa och må bra de senaste åren så framtidsdrömmarna har fått ta en liten paus men de kommer säkert tillbaka igen. Idag har jag främst med små mål jag vill uppnå och försöker att inte tänka för långt fram i tiden vilket också har resulterat i att jag känner mig mycket mindre stressad nu än vad jag var förut, så något positivt har det i alla fall resulterat i. Jag hoppas det var svar på din fråga och annars får du gärna utveckla mer! Massa kramar!

   Linn Herbertsson 2017-08-28 14:26:03
   Svara
  • Svar på Sussies kommentar.

   Hej Sussie, tack för din kommentar. Min kille har drivit eget framgångsrikt bolag i 15 år så det är till stor del tack vare honom. Jag som har bloggat i snart tio år är van vid att dela med mig och i en vlogg känns det som att ni kan få en ännu bättre uppfattning av hur jag är som person så det känns som ett kul format som komplement till de vanliga blogginläggen. Kram på dig!

   Linn Herbertsson 2017-08-25 12:23:13
   Svara
 • sååååå fin!

  Sophia 2017-08-17 21:14:37
  Svara
 • Superfräsch!

  Mikaela 2017-08-17 21:03:15
  Svara
 • Verkligen fint med en närbild på ansiktet när du har en sån lyster i hyn!

  Emilia 2017-08-17 18:11:56
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand