Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ett riktigt bra besked, ny daybed och sista middagen på landet

klänning asos // sandaler Michaela Forni x Flattered // solglasögon Celine 

Hej onsdag!

Vi hade en helt underbar sista middag på landet igår med våra älskade vänner, Oscar, Lina och Jonathan sov över så vi åt en ordentlig frukost tillsammans i morse och sedan gick vi en lång promenad med Charlie innan alla åkte hem.

Jag och Mattias har precis varit och hämtat en ny daybed till vårt sovrum men den är mycket större än vad jag hade räknat med, hehe, ibland går det lite för snabbt i svängarna här men det blir nog bra. Om jag orkar tänkte jag köra ett yogapass när vi kommer hem och om inte så blir det en film och mys i soffan.

Jag är alldeles lycklig i kroppen idag för vi fick nämligen precis besked om att vi får ett nytt kontor med inflytt redan den 1a september! Det är ett mycket större kontor med fönster ut mot Birger Jarlsgatan. Vi stannar alltså på No18 vilket känns så kul för jag trivs så bra där med alla fina lounger, läget osv. Woohoo! Det ska bli så skönt med ett rum med ordentligt dagsljus och utrymme.

På fredag ska jag till kontoret så fort vi har flyttat in våra väskor till stan och då ska jag se om jag kan ta lite förebilder ac lokalen, vi ska måla om, inreda och fixa det precis som vi gjorde med vårt nuvarande.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon hjärtan, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Herregud vilken fin klänning, wow!

  Josefine 2017-08-17 09:10:09 http://dkm-montage.se/
  Svara
 • Vilken otroligt fin klänning! 🙂

  Johanna 2017-08-16 22:11:39 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Hej Linn,

  Tack för en fin blogg!
  Har du tips på lite härliga restauranger i London, vi åker iväg på en weekend med tjejerna i oktober för en helg med mat, drinkar och dans.

  Brunch intas självfallet på Chiltern firehouse, och en Han yard hotel, vi funderar på en middag i The shard för utsikten, har du tips på någon härlig party-restaurang?

  Jess 2017-08-16 20:18:38
  Svara
  • Svar på Jesss kommentar.

   Hej där! Tack för din kommentar. Åh, Chiltern Firehouse är min favorit, magiskt ställe så ni gör helt rätt i att äta brunch där. Middagen är inte lika bra om du frågar mig. Jag har aldrig varit i The Shard dock och risken med sådana ställen är ju att det blir lite turistigt men är det främst utsikten ni är ute efter så kör. Ett av mina favorithotell är London Edition som bara är så vackert, det funkar både för en middag eller en fördrink. Mitt tips är att ni kör fördrink på ett ställe och middag på ett annat för att hinna se så många härliga ställen som möjligt. Sketch är en klassiker och ni har säkert sett bilder på deras äggformade toaletter, maten där är bra och de har även en bar där de serverar Afternoon Tea om ni är mer sugna på det. Sedan skulle jag äta en middag på något mer avslappnat ställe i Soho någon kväll, jag älskar Soho och det är väldigt genuint, min favoritrestaurang är så klart Blanchette som min bästa väns man och hans bror har startat. Hälsa från mig om ni bokar bord där! De har även en restaurang på Brick Lane med samma namn, Brick Lane är ett lite mer ”ruff” område i London men så kul att se. Det finns många bra drinkställen däromkring också! Om ni har tid så ät lunch på Bone Daddies Ramen Bar någon dag, magisk mat men superenkelt koncept. Det går inte att boka bord så var beredda på att få köa lite, det brukar dock gå ganska fort. Ja, listan kan göras hur lång som helst, hehe! Och just det, Sexy Fish var väldigt populärt i vintras, bra restaurang att gå till om man vill komma i feststämning men jag har hört att klientelet inte är riktigt lika bra nu som när de öppnade. Ha en underbar helg i London, kram!

   Linn Herbertsson 2017-08-25 11:56:55
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand