Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sätt färg på tillvaron med Färgfonden

inlägget innehåller reklam för Alcro

Jag går ju som sagt i renoveringstankar och i höst ska vi göra om en hel del i lägenheten, jag längtar efter lite mer färg och mysig känsla när hösten kommer, just nu är det bara vitt, vitt och vitt, förutom sovrummet som jag målade om i våras! Alcro har startat ett initiativ som kallas för Färgfonden och videon nedan gav mig en hel del inspiration.

Om man har en förening, en ideell organisation eller är privatperson så kan man ansöka om bidrag ur Färgfonden. 13 projekt har redan beviljats stöd och Barnens Ö kollogård i filmen är ett av dem. Jag älskar det här initiativet och man kan t.ex. ansöka om färg för att måla om ett asylboende eller fräscha upp hos någon som inte har möjlighet att köpa färg själv.

Temat i videon är ”att det inte ska se ut som hemma” och målarna har fått gå loss med olika färger och skapa ett kollo som påminner mer om en färgglad scen ur en tecknad film än en tråkig föreningslokal. Jag älskar den blågröna färgen som de målar väggarna med i aulan, den hade jag kunnat tänka mig i vårt vardagsrum i höst.

Vad skulle du måla om Alcro bjöd på färgen?

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag skulle måla om källaren och se till att det blev mysigt för hela familjen att kunna vara där och träna och sitta i vårt lilla kontor/bibliotek som vi kallar det och läsa, som vi inte har råd med nu då vi måste betala för en logoped till vår son som behöver hjälp. men de logopeder vi träffat på sjukhuset vi inte behöver betala för verkar totalt ointresserade att hjälpa honom. Så nu har vi tagit saken i egna händer så får huset vänta, tråkig nog. Men barnen går först.

    Camilla 2017-08-14 18:40:46
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand