Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

suger ut det sista ur sommaren

Hej underbara söndag!

Regnet har verkligen öst ner sedan jag vaknade tidigt i morse men i övrigt så har vädret den här veckan varit helt fantastiskt! Jag är så glad för att vi fick komma hem till lite sommar och håller tummarna för att vår sista vecka på landet kommer få ganska ok väder men vi får se, det ser ut som att det ska bli riktigt fint redan i morgon. Och om inte så har jag ändå en hel del jobb att stå i så jag kommer inte att lida om det är dåligt väder. Idag njuter jag bara av regnet, väldigt hög mysfaktor!

Min fina poolkompis på bilderna fick jag i födelsedagspresent av Martin och på midsommar lät jag Cecilie döpa honom och hon valde namnet Frans som jag tycker passar honom riktigt bra. Tyvärr har vi förstått att Frans är lite lätt självmordsbenägen för det har hänt flera gånger att han har hoppat över kanten och ner för berget. Det har blivit flertalet räddningsaktioner nere i skogen så jag tror bestämt att jag måste skaffa en tvättlina eller liknande så att vi kan binda fast honom. Tråkigt men sant!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind