Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

för exakt en vecka sedan – Gran Folie

God morgon hjärtan!

Jag håller på med min Mallorca-guide och gick igenom alla bilder jag tog från semestern och insåg att det var exakt en vecka sedan vi spenderade en dag på Gran Folie Beach Club. Det här är definitivt min favorit av alla strandklubbar jag har varit på på Mallorca och den ligger ungefär en halvtimme med bil från Palma.

När vi kom fram och gick ner för trappan med utsikt över poolen och havet kändes det nästan som att jag var i en bild tagen av min favorit Slim Aarons! Jag har länge letat efter det perfekta fotografiet av honom men jag tycker aldrig att de tar in de finaste han har tagit så jag väntar fortfarande tills jag trillar över den perfekta tavlan som vi kan ha här på landet.

Tillbaka till Gran Folie, bra service, god mat och bortom poolen finns dessutom en klippa som man kan hoppa ner i havet från, det kändes nästan som att bada i en lagun, magiskt. Så om ni är på Mallorca kan jag verkligen rekommendera en dagsutflykt hit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand