Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fjärilar i magen och en dagsutflykt till stan

Ok, nyp mig i armen!

Jag har på riktigt haft fjärilar i magen sedan i morse när jag satte mig i bilen ute på landet och körde in mot stan. Jag har saknat kontoret som en galning och längtar så efter att ”hösten” ska ta fart. Det får gärna vara fint väder ett bra tag till men jag längtar efter att få gå till kontoret varje dag och att bo i stan.

Men först ska jag suga ut det sista ur landet till och med nästa vecka innan det är dags och det blir nog någon dag i stan nästa vecka också. Nu har jag precis tagit plats i loungen på våning fyra här på kontoret och jag är glad att jag tog på mig den här svala skjortan i morse för det är riktigt varmt i stan idag.

I eftermiddag ska jag till Malin och fräscha upp håret, fixa naglarna hos Angeliki på Visage och sedan hämta upp Tekla och Fille på väg ut mot landet. Vi ska ta båten och åka över till Oscar och Linas lantställe, det vankas kräftskiva. Magiskt!

Ha en fin dag hjärtan så hörs vi i eftermiddag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart kommer soffan ifrån? Ser fantastiskt fin ut i nyans osv…:)

  Sanna 2017-08-09 17:56:03
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Tack snälla, ja det är min favorit! Den kommer från Sweef och du hittar den här! https://sweef.se/soffor/111-valen-soffa-i-linne.html

   Linn Herbertsson 2017-08-24 16:21:34
   Svara
 • Jag längtar också till hösten, eller att få ”komma igång” igen liksom! Som en nystart!

  Josefine 2017-08-09 14:34:24 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Åh vad fin du är! Vart kommer din snygga outfit från? Kram!

  Sofie 2017-08-09 11:35:46
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind