Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

travel day

Hej måndag och landet!

Jag är alldeles lyrisk över att vara hemma och vi lämnade hotellet på Mallorca runt lunch igår och gick in genom dörren här på landet klockan nio på kvällen. Då blev det pusskalas med vår älskade lilla Charlie, som jag har saknat henne och även om vi brukar vara borta mycket längre än två veckor så känns det som att vi har varit borta i över en månad. Antagligen för att vi har haft grejer inbokade varje dag, både på Mykonos och Mallorca.

Som jag skrev igår så var inte frukosten på vårt hotell på Mallorca något att hänga i julgranen så det finns lite grejer som jag har saknat när vi har varit borta den sista veckan. Mitt Nescafé, avokado på knäckebröd, riktigt goda hallon och blåbär och så mango. Allt det där och lite till köpte jag när vi stannade och handlade på vägen hem igår så nu sitter jag och äter den lyxigaste frukosten på länge, hehe.

Svärmor är kvar så innan hon åker hem tänkte vi ta en långpromenad med hundarna och det är riktigt fint väder idag så när vi är tillbaka lägger jag mig ute i solen och jobbar lite tänkte jag. Nu har vi två veckor kvar på landet innan vi flyttar in till stan men det börjar klia i mina fingrar, jag längtar efter stan och kontoret så jag får se om jag pendlar lite nästa vecka. På onsdag ska jag in och hämta upp ett paket inför ett roligt samarbete så då kommer jag få en liten dos av stan i alla fall.

Vi hörs i eftermiddag, puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej linn! Var är outfiten köpt och var det längesen? Så fin!!

  Sara 2017-08-07 20:37:15
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack snälla, den kommer från Gina Tricot och är tyvärr köpt för ett år sedan!

   Linn Herbertsson 2017-08-24 15:17:40
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand