Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tillbaka till vårt happy place

Här har ni en bild där ni kan se hur gästhuset ser ut från vattnet!

Jag har gått runt och njutit hela dagen idag och känt sådan otrolig tacksamhet! För Sverige, naturen här och den svenska sommaren. Jag var alldeles lycklig när vi gick ut på skogspromenad i förmiddags, som jag har saknat det här stället och jag antar att det är p.g.a vårt lantställe som två veckor utomlands kändes mer än nog.

Förut har vi varit borta 5-6 veckor varje sommar men det kommer nog aldrig hända igen så länge vi har det här stället. De här bilderna tog jag från båten så på den sista bilden kan ni se hur det ser ut med det nya gästhuset nu. Jag älskar hur allt passar så bra ihop och bildar en sammanhängande enhet tillsammans. Huset som ni ser i mitten på näst sista bilden är baksidan av garaget och där vi har byggt ett gym.

Så när jag skriver att jag ska träna här ute på landet så är det där jag håller till, det behöver städas och fixas lite men sedan ska ni få lite bilder, utsikten därifrån är helt galen. Nu ska jag packa upp det sista ur min resväska innan jag kryper ner i soffan tillsammans med Mattias och Charlie, vi ska se en dokumentär om IS som finns på SVT Play och som tydligen ska vara jättebra.

Ha en fin kväll älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Läser ikapp på din blogg.. Efter att ha skrollat ner och velat kommentera varje inlägg utan att göra det var jag tillslut tvungen!
  Alltså ert lantställe är så otroligt fint på alla sätt! Det känns verkligen perfekt! Drömmigt, om de nu är ett ord! Sen älskade jag inlägget om när ni badade och grillade på engångsgrillen, med bild på en kladdig korv!! Inte var dag man ser ”mänskliga” bilder på bloggar nuförtiden ? Lite mer sånt skulle vara kul!! Och du, bilderna på dig i den blårandiga blusen, du är så otrooooligt vacker! Varje gång jag ser en bild på dig tänker jag ”WOW”!

  F 2017-08-09 21:33:57
  Svara
  • Svar på Fs kommentar.

   Tack snälla du! Och vad kul att du gillar vardagsbilderna, själv älskar jag ju lite mer ”perfekta” bilder men gör mitt bästa för att blanda så det känns äkta här inne också. Tack för din kommentar och peppen, kram!

   Linn Herbertsson 2017-08-24 16:25:41
   Svara
 • SÅ himla fint! Men är det solen som gör att huset ser terracotta färgat ut? Visst sa du att ni målade grått?

  Lisa 2017-08-08 19:39:42
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Ja, hehe, det är ljusgrått men träet är fortfarande så nytt så det har inte riktigt bleknat. Vi ska eventuellt måla huset en omgång till så det täcker ännu mer. 🙂

   Linn Herbertsson 2017-08-24 16:12:10
   Svara
 • Jisses vad härligt det ser ut på bilderna!

  Josefine 2017-08-08 10:21:52 http://daystyle.se
  Svara
 • När måste ni riva trädäcket?

  Mikaela 2017-08-07 21:02:21
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson