Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lite skönhetsshopping på flygplatsen

Så här ser min shoppingbag ut när jag har gått loss i taxfree-butiken på flygplatsen. Jag fyller alltid på mina nagellack från Chanel, just nu är det här min favoritfärg som heter Organdi och det var dags för mig att uppdatera mitt solpuder för det hade blivit alldeles torrt. Jag brukar använda det på våren och sommaren när jag har lite solbränd hy, på vintern blir det tyvärr lite för mörkt.

Om min gamla är slut så köper jag även alltid min ögonbrynsmascara från YSL och Anastasias dipbrow, det är de två produkterna som jag använder till mina bryn. Ögonbrynsmascaran är magisk för att få till ifyllda men naturliga bryn. Och eftersom jag har fått en hel del färg i sommar så var jag tvungen att köpa ny foundation och i brist på Marc Jacobs på flygplatsen som jag brukar använda så blev det min gamla favorit, Ultra HD Foundation från Make Up Forever.

En nyhet i min necessär är ByTerry’s Hyaluronic Hydra-Powder som så många tjejkompisar har tipsat mig om. Jag har ju ganska glansig hy och den blir extra glansig när jag är solbränd eller t.ex. flyger. Det här pudret ska verka som ett mirakel mot glansig hy och jag har bara testat det ett par gånger så jag återkommer när jag har känt på det ordentligt.

Och sist men inte minst, Seche Vite har lanserat ett nytt topplack som heter Seche Vive Gel Effect. Jag har ju skrivit om och hyllat Seche Vite flera gånger, enligt mig är det det bästa topplacket som finns och gel effekt-lacket är om möjligt ännu bättre. Nagellacket håller så mycket bättre och jag som gör permanentlack hos Magdalena på Visage kan även använda det som tillfällig lagning om någon nagel blir lite kantstött. Det behövs ingen lampa med Seche Vive och man tar bort lacket med vanlig nagellacksborttagning. Älskar! Seche Vite och Seche Vive finns bl.a. på Åhlens, precis som Chanel, YSL och Anastasia. Make Up Forever och Marc Jacobs hittar ni på Sephora.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Obehaglig kommentar av ”Lisa”…Bra tips, älskar oxå SV’s topplack, blir sån glans och håller super. Det enda jag kan klaga lite på är att naglarna tycks bli lite skörare? Måste testa detta nya nu!

  Lan 2017-08-05 01:29:59
  Svara
  • Svar på Lans kommentar.

   Hmm, jag har inte märkt att mina naglar blir mer sköra? Men jag förstärker å andra sidan mina med permanentlack en gång i månaden.

   Linn Herbertsson 2017-08-24 15:06:12
   Svara
 • Taxfree-shoppning är det bästa, mitt shopping-sug blir enormt när jag befinner mig på flygplatser. Drömmen för alla butiker att ha mig som kund 🙂

  Elin 2017-08-04 08:49:17
  Svara
 • Hej Finis<3 Du och jag kanske inte varit de bästa vänner. Men bli inte rädd nu. Men vi är några, typ många som undrar om du lever. Kan du göra ett videoinlägg, med dagens tidning. För att stilla vår oro. Kärlek/lisa

  Happylisa 2017-08-03 13:23:40 http://Happylisa.bloggplatsen.se
  Svara
  • Svar på Happylisas kommentar.

   Ok, jag vet inte vem du är så ovänner är vi nog absolut inte 😉 Och så länge jag uppdaterar bloggen så lever jag, hehe!

   Linn Herbertsson 2017-08-24 15:05:01
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand